ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 78ΑΡΙΑ?

Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
georgalasg
More than 150 posts user.

#22 Δημοσίευση από georgalasg »

Ρε παιδιά γιατί τσακωνόμαστε;
Αφού κανείς δεν ενδιαφέρεται για λεφτά και δόξα , ανεβάστε ότι έχετε να διαδοθεί το ρεμπέτικο. Και οι συλλέκτες ας κρατήσετε τα δισκάκια που σίγουρα είναι πιο πολύτιμα απο τα mp3.

Διαδόστε τα ρε παιδιά.....
Τρίχορδο και ξερό ψωμί

dream

#23 Δημοσίευση από dream »

frank έγραψε: Για τον ΘΑΝΑΣΗ: Καθόσον με αφορά, κανένα τραγούδι δεν ανέβασα και κανένα δεν κατέβασα από το sealabs. Εντάξει, ευχαριστημένος τώρα ή χρειάζεται κάτι ακόμα?
Χτες παρακολουθούσα στο chat όπως και πολλοί άλλοι που έγραψε ο mpletsas ότι από τη βάση προκείπτει ότι ο κύριος frank έχει κατεβάσει 352 τραγούδια.

Λέτε να τα κατέβαζε για να δει αν κατεβαίνουν; :twisted: :D :P

frank

#24 Δημοσίευση από frank »

Λοιπόν, για να τελειώνουμε

α) ΟΚ, παληκάρια, καλοφάγωτα τα τραγουδάκια, αλλά μην περιμένει ξανά (Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ότι θα του δώσω οτιδήποτε. Μέχρι εδώ ήταν, πάπαλα.

β) Πολλοί εδωμέσα έχετε πρόβλημα ύφους για να μην πω και ήθους. Καλό είναι να είστε σοβαρότεροι, ειδικά στον τρόπο που απευθύνεστε στον άλλον.

γ) Θα ήθελα o admin να μου στείλει στο fcoutelieris@uowm.gr τα IP-addresses απ' όπου ο user frank έκανε login. Έχω πάνω από 3 χρόνια username, αλλά δεν έχω συμμετοχή εδώ ούτε ανεβοκατεβάσματα τραγουδιών. Θα ήθελα να ξέρω ποιός χρησιμοποιούσε το login μου και αυτό είναι δική μου δουλειά να το βρω

Χαίρετε

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#25 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Χαλαρώστε ρε παιδιά! Μπόρα καλοκαιριάτικη (στην κυριολεξία, εδω που είμαι :))!

Κατ' αρχάς μην πέφτετε όλοι στον άνθρωπο να τον φάτε.
Οι δίσκοι είναι δικοί του και στο φινάλε άμα δεν θέλει δεν θα τους μοιραστεί. Μια φορά υποχρεωμένος δεν είναι. Και 'μένα μου φαίνεται καλό να μοιράζονται αλλά δεν θα πλακωθούμε και γι αυτό. Ο καθένας κανει με την ιδιοκτησία του ό,τι γουστάρει (ναι οι δισκοι του δεν ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό γενικοτερα, αλλά στον ίδιο)

Φρανκ: Θα πρέπει να καταλάβεις πως τώρα, με το Ίντερνετ πια σε τόσο μεγάλη χρήση, θα γίνεται πάντα το ίδιο πράμα. Δηλ τα τραγούδια πχ που έχεις δωσει σε κάποιον θα τα βρίσκεις να κάνουν βόλτες στο διαδύκτιο. Αν όχι σ' αυτην τη σελίδα τότε σε άλλες σελίδες ή προγράμματα.

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#26 Δημοσίευση από max »

Θα σου στείλω ό,τι θέλεις, θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ αυτό το πράγμα , τα στοιχεία είναι στη διάθεση του καθενός.

Η συζήτηση κλειδώνει.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”