ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ 78ΑΡΙΑ?
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Χτες παρακολουθούσα στο chat όπως και πολλοί άλλοι που έγραψε ο mpletsas ότι από τη βάση προκείπτει ότι ο κύριος frank έχει κατεβάσει 352 τραγούδια.frank έγραψε: Για τον ΘΑΝΑΣΗ: Καθόσον με αφορά, κανένα τραγούδι δεν ανέβασα και κανένα δεν κατέβασα από το sealabs. Εντάξει, ευχαριστημένος τώρα ή χρειάζεται κάτι ακόμα?
Λέτε να τα κατέβαζε για να δει αν κατεβαίνουν;

α) ΟΚ, παληκάρια, καλοφάγωτα τα τραγουδάκια, αλλά μην περιμένει ξανά (Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) ότι θα του δώσω οτιδήποτε. Μέχρι εδώ ήταν, πάπαλα.
β) Πολλοί εδωμέσα έχετε πρόβλημα ύφους για να μην πω και ήθους. Καλό είναι να είστε σοβαρότεροι, ειδικά στον τρόπο που απευθύνεστε στον άλλον.
γ) Θα ήθελα o admin να μου στείλει στο fcoutelieris@uowm.gr τα IP-addresses απ' όπου ο user frank έκανε login. Έχω πάνω από 3 χρόνια username, αλλά δεν έχω συμμετοχή εδώ ούτε ανεβοκατεβάσματα τραγουδιών. Θα ήθελα να ξέρω ποιός χρησιμοποιούσε το login μου και αυτό είναι δική μου δουλειά να το βρω
Χαίρετε

Κατ' αρχάς μην πέφτετε όλοι στον άνθρωπο να τον φάτε.
Οι δίσκοι είναι δικοί του και στο φινάλε άμα δεν θέλει δεν θα τους μοιραστεί. Μια φορά υποχρεωμένος δεν είναι. Και 'μένα μου φαίνεται καλό να μοιράζονται αλλά δεν θα πλακωθούμε και γι αυτό. Ο καθένας κανει με την ιδιοκτησία του ό,τι γουστάρει (ναι οι δισκοι του δεν ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό γενικοτερα, αλλά στον ίδιο)
Φρανκ: Θα πρέπει να καταλάβεις πως τώρα, με το Ίντερνετ πια σε τόσο μεγάλη χρήση, θα γίνεται πάντα το ίδιο πράμα. Δηλ τα τραγούδια πχ που έχεις δωσει σε κάποιον θα τα βρίσκεις να κάνουν βόλτες στο διαδύκτιο. Αν όχι σ' αυτην τη σελίδα τότε σε άλλες σελίδες ή προγράμματα.