Καινούργια αρχή...

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

Καινούργια αρχή...

#1 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας της σελίδας (αισίως περάσαμε τον ένα μήνα!), θα ήθελα να θίξω ένα θεματάκι, με όλο το σεβασμό προς τους διαχειριστές και το έργο τους και πάντα βασιζόμενος στην (υπέρμετρη μερικές φορές) δημοκρατική διάθεση που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε το internet είναι το πιο δημοκρατικό μέσο αυτή τη στιγμή, έτσι δεν είναι;
Παρατηρήθηκε, λοιπόν, το φαινόμενο της απομάκρυνσης κάποιων μελών της σελίδας (το γνωστό σε όλους μας ban), οι οποίοι έδωσαν διαφόρων ειδών "αφορμές" κατά το πρόσφατο παρελθόν (το "αφορμές" είναι σε εισαγωγικά γιατι δεν έχει νόημα να πάρω θέση γι' αυτές). Νομίζω πως μετά από όσα έγιναν και αφού το site επαναλειτουργεί, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από "λευκή σελίδα", αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες προστριβές, απ' όποιον κι αν προήλθαν. Γι' αυτό προτείνω την άρση της απαγόρευσης εισόδου ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (μιλάω ακόμα και γι' αυτούς που μπορεί να κοντραρίστηκα κι εγώ ο ίδιος) σε ένδειξη καλής θέλησης και διάθεσης για καινούργια αρχή. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και πιστεύω πως και το προσωρινό ban πρέπει να έκανε σαφή τα όρια που θέλουν να θέσουν οι διαχειριστές της σελίδας. Ας το θεσπίσουμε σαν μια τελευταία προειδοποίηση πριν απομακρυνθεί κάποιος οριστικά.
Ελπίζω οι αδμινς να εξετάσουν το αίτημά μου (που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν) και να έχουμε μια θετική κατάληξη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Admin »

Για να φτάσουμε στο σημείο να διώξουμε κάποιον από τη σελίδα πραγματικά ξεπεράσαμε αρκετές φορές τα όριά μας και το ξέρετε πολύ καλά ότι δώσαμε αρκετές ευκαιρίες. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις υπήρξε ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων (πμ) με προειδοποιήσεις, συστάσεις κλπ ώστε να καταλήξουμε στο να μην αφήνουμε την πρόσβαση σε κάποιον. Καποιοι από τους λόγους είναι ότι είτε δημιουργούσαν προβλήματα συμπεριφοράς, είτε γιατί διατηρούσαν διπλούς και τριπλούς λογαριασμούς, είτε και τα δυο μαζί.
Οπότε το μπανάρισμα δεν είναι τυχαίο ώστε να κάνουμε άρση της απαγόρευσης για ΟΛΟΥΣ όπως τονίζει ο Σωτήρης.

Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε αλάνθαστοι αλλά παρακαλούμε σεβαστείτε τις αποφάσεις μας που γίνονται πάντα με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της σελίδας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”