Καινούργια αρχή...
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Καινούργια αρχή...
Παρατηρήθηκε, λοιπόν, το φαινόμενο της απομάκρυνσης κάποιων μελών της σελίδας (το γνωστό σε όλους μας ban), οι οποίοι έδωσαν διαφόρων ειδών "αφορμές" κατά το πρόσφατο παρελθόν (το "αφορμές" είναι σε εισαγωγικά γιατι δεν έχει νόημα να πάρω θέση γι' αυτές). Νομίζω πως μετά από όσα έγιναν και αφού το site επαναλειτουργεί, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από "λευκή σελίδα", αφήνοντας στο παρελθόν τις όποιες προστριβές, απ' όποιον κι αν προήλθαν. Γι' αυτό προτείνω την άρση της απαγόρευσης εισόδου ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (μιλάω ακόμα και γι' αυτούς που μπορεί να κοντραρίστηκα κι εγώ ο ίδιος) σε ένδειξη καλής θέλησης και διάθεσης για καινούργια αρχή. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και πιστεύω πως και το προσωρινό ban πρέπει να έκανε σαφή τα όρια που θέλουν να θέσουν οι διαχειριστές της σελίδας. Ας το θεσπίσουμε σαν μια τελευταία προειδοποίηση πριν απομακρυνθεί κάποιος οριστικά.
Ελπίζω οι αδμινς να εξετάσουν το αίτημά μου (που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν) και να έχουμε μια θετική κατάληξη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Οπότε το μπανάρισμα δεν είναι τυχαίο ώστε να κάνουμε άρση της απαγόρευσης για ΟΛΟΥΣ όπως τονίζει ο Σωτήρης.
Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε αλάνθαστοι αλλά παρακαλούμε σεβαστείτε τις αποφάσεις μας που γίνονται πάντα με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της σελίδας.