Γκρεμιζουν την Αθηνα τη παλια
- georgalasg
- More than 150 posts user.
Ο λόγος είναι ότι τραγουδάει ο Αγγελόπουλος, που έκανε καριέρα με ρεπερτόριο που απέχει παρασάγγας από τις μουσικές που παίζουν στη σελίδα. Το συγκεκριμένο συμπαθές τραγουδάκι σε καμία περίπτωση δεν μου φαίνεται ούτε σκυλέ, ούτε ινδολαϊκό, ούτε γυφτολαϊκό για να φάει σουτ με τη μία για κάποιον από αυτούς τους λόγους (ούτε και ρεμπέτικο μου φαίνεται όμως, μάλλον σαν ρετρό-αναφορά στο είδος). Όμως (και άν ακόμα δεχτούμε ότι ταιριάζει στη σελίδα) δημιουργεί προηγούμενο για το ανέβασμα Αγγελόπουλου και σύντομα θα πήξουμε στον Αγγελόπουλο (τα'χουμε δει στην πράξη αυτά...). Είμαι σίγουρος ότι γι'αυτό το είχε σβήσει ο Μαξ.
Αν λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους σβήστηκε την πρώτη φορά δεν παύουν να υφίστανται και κατά το δεύτερο ανέβασμα, γιατί να ξανανεβαίνει; Στο μεταξύ ο αποστολέας πέρασε μέσα ως τραγουδιστή τον Μητσάκη. Ακούγοντας δε μου έκανε με τίποτα για Μητσάκης η φωνή (ούτε για Αγγελόπουλος γιατί δεν είχε λαρυγγισμούς κλπ αλλά δεν είμαι και εξπέρ στον Αγγελόπουλο - όποτε παίζει στο ράδιο αλλάζω σταθμό άλλωστε!). Τον ρώτησα στο τσατ: «Ποιός τραγουδάει; Γιατί έκανες λάθος νομίζω.» Και παίρνω την διαβεβαίωση (!) ότι «ο Μητσάκης τραγουδάει» την οποία όμως δεν μπορούσα να δεχτώ τοις μετρητοίς, και τελικά μας προέκυψε Μανωλιός. Το θεωρώ απλώς γκάφα, δε θεωρώ πιθανόν να έγινε με πρόθεση να περάσει το τραγούδι στο «ντούκου», απλώς δείχνει κι αυτό πόσο χρειάζεται να υπάρχει έλεγχος στο ανέβασμα.