ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΕΤΑ

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Σας αρέσει ο Ζαμπετας?

ΝΑΙ
2
15%
ΟΧΙ
1
8%
ΘΕΛΩ τραγούδια του σε αυτό το site
6
46%
ΔΕΝ θέλω τραγούδια του σε αυτό το site
4
31%

Σύνολο ψήφων: 13

Μήνυμα
Συγγραφέας
Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΕΤΑ

#1 Δημοσίευση από Billaras »

Αυτο είναι ένα δημοψήφισμα για να δούμε σε πόσους από τους θαμώνες αρέσει ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ.

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Billaras »

Το ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ

mpletsas
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από mpletsas »

Πιστεύω ότι τα μπέρδεψες λίγο με το ερωτηματολόγιο. Πιστεύω ότι ένας καλύτερος τρόπος να θέσεις το ζήτημα θα ήταν:

Θα θέλατε να ανεβαίνουν τραγούδια του Ζαμπέτα στη σελίδα;

Και από επιλογές:
ΝΑΙ, ΟΛΑ
ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ
ΟΧΙ, ΚΑΝΕΝΑ.

Θα ήθελες μήπως να το αλλάξουμε και να πάμε πάλι από την αρχή;

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Σωστος ο mpletsas γιατι έχει γράψει και κάτι τραγούδια που είναι για να διώχνεις τις γάτες. με την έννοια ότι δεν αξίζουν.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Καλησπέρα σε όλους,

Μιας και το έφερε η περίσταση, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. θεωρώ οτι ο Ζαμπέτας έβαλε την δική του "υπογραφή" στο Λαικό-Ρεμπέτικο τραγούδι, δίνοντας του μια επιπλέον ξεχωριστή κατεύθυνση. Είχα την τύχη να του μιλήσω για λίγο στα τελευταία του και η εικόνα που μου άφησε αντικατοπτρίζεται απο την λέξη "αληθινός". Για τους προαναφερθείς λόγους θεωρώ οτι θα ήταν καλό να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη.

Κλείνοντας, θυμάμαι ένα πραγμα που μου έκανε εντύπωση όταν μπήκα στο σπίτι του πριν κάμποσα χρόνια. Στον προθάλαμο της εισόδου στα περισσότερα σπίτια θα δει κανείς κανά καλόγερο η ίσως κανά αξεσουάρ για της ομπρέλες. Το πρώτο πράμα που είδα εγώ (στα αριστερά καθώς μπάινεις) ήταν ένα έπιπλο που "κρέμαγες" τα μπουζούκια με 2-3 ετοιμοπόλεμα όργανα πάνω του.. :D :D

Να σται καλά

Άβαταρ μέλους
vacondios

#6 Δημοσίευση από vacondios »

Εγώ λατρεύω το Γιώργο Ζαμπέτα αλλά πιστεύω ότι το όνομά του δεν είναι για να μπεί ανάμεσα σε εκείνα του Στελλάκη και του Κάβουρα και του Παπασιδέρη. Ούτε ο Ζαμπέτας θα το ήθελε ούτε ο Στελλάκης. Δεν τίθεται ζήτημα ανωτερότητας κατωτερότητας απλώς είναι διαφορετικές κατηγορίες. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε με δημοψηφίσματα ούτε με λοιπές "δημοκρατικές" διαδικασίες

Άβαταρ μέλους
vacondios

#7 Δημοσίευση από vacondios »

KONSTANTINOS έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,

Μιας και το έφερε η περίσταση, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. θεωρώ οτι ο Ζαμπέτας έβαλε την δική του "υπογραφή" στο Λαικό-Ρεμπέτικο τραγούδι, δίνοντας του μια επιπλέον ξεχωριστή κατεύθυνση. Είχα την τύχη να του μιλήσω για λίγο στα τελευταία του και η εικόνα που μου άφησε αντικατοπτρίζεται απο την λέξη "αληθινός". Για τους προαναφερθείς λόγους θεωρώ οτι θα ήταν καλό να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη.
O Γιώργος Ζαμπέτας είναι για μένα ο κορυφαίος Έλληνας Συνθέτης του Λαϊκού Τραγουδιού.

Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ότι είχει μπουζούκι, ποιότητα, είναι όμορφο, ακούγεται ευχάριστα και μας φέρνει σε κέφι πρέπει αναγκαστικά να είναι και ρεμπέτικο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”