ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΕΤΑ
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΜΠΕΤΑ
- Giannis_Naxos
- More than 50 posts user
- KONSTANTINOS
- More than 50 posts user
Μιας και το έφερε η περίσταση, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. θεωρώ οτι ο Ζαμπέτας έβαλε την δική του "υπογραφή" στο Λαικό-Ρεμπέτικο τραγούδι, δίνοντας του μια επιπλέον ξεχωριστή κατεύθυνση. Είχα την τύχη να του μιλήσω για λίγο στα τελευταία του και η εικόνα που μου άφησε αντικατοπτρίζεται απο την λέξη "αληθινός". Για τους προαναφερθείς λόγους θεωρώ οτι θα ήταν καλό να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη.
Κλείνοντας, θυμάμαι ένα πραγμα που μου έκανε εντύπωση όταν μπήκα στο σπίτι του πριν κάμποσα χρόνια. Στον προθάλαμο της εισόδου στα περισσότερα σπίτια θα δει κανείς κανά καλόγερο η ίσως κανά αξεσουάρ για της ομπρέλες. Το πρώτο πράμα που είδα εγώ (στα αριστερά καθώς μπάινεις) ήταν ένα έπιπλο που "κρέμαγες" τα μπουζούκια με 2-3 ετοιμοπόλεμα όργανα πάνω του..

Να σται καλά
- vacondios
- More than 150 posts user.
- vacondios
- More than 150 posts user.
O Γιώργος Ζαμπέτας είναι για μένα ο κορυφαίος Έλληνας Συνθέτης του Λαϊκού Τραγουδιού.KONSTANTINOS έγραψε:Καλησπέρα σε όλους,
Μιας και το έφερε η περίσταση, θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. θεωρώ οτι ο Ζαμπέτας έβαλε την δική του "υπογραφή" στο Λαικό-Ρεμπέτικο τραγούδι, δίνοντας του μια επιπλέον ξεχωριστή κατεύθυνση. Είχα την τύχη να του μιλήσω για λίγο στα τελευταία του και η εικόνα που μου άφησε αντικατοπτρίζεται απο την λέξη "αληθινός". Για τους προαναφερθείς λόγους θεωρώ οτι θα ήταν καλό να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο αυτού του αξιόλογου καλλιτέχνη.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ότι είχει μπουζούκι, ποιότητα, είναι όμορφο, ακούγεται ευχάριστα και μας φέρνει σε κέφι πρέπει αναγκαστικά να είναι και ρεμπέτικο.