Gia ta epithewrisiaka...

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από PLANTMAN »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Υπηρξαν και υπαρχουν μουσικοι που μπορουν να γραψουν τραγουδια απο μουσικη αποψη πιο τελεια απο οποιονδηποτε που δεν εχει σπουδασει μουσικη ( Χατζηδακις , Μικης , Ξαρχακος , Σουγιουλ ετσι ονοματα στην τυχη ) , εστω κι αν ειναι ταλεντο ή ιδιοφυϊα αυτος , ο αυτοδιδακτος θα ελεγα, ρεμπετικο δεν μπορουν να γραψουν τους λειπει εκεινο το κατιτις .
Tote o Markos ki alloi autodidaktoi pos eftiaksan auta t'aristourgimata pou o Ksarxakos kai alloi ta mimounte? Autous tous lipei to katitis kai prospathoune na to mimithoune.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#9 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

dream έγραψε:Νομίζω κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχει κουράσει η υπόθεση με το αν είναι ή όχι ρεμπέτικο αν είσαι ή όχι μάγκας κλπ. Αφήστε τον καθένα να βάζει ότι θέλει και νομίζω ότι οι Αδμινορες δεν τα έχουν αφήσει όλα σε ασυδοσία , θα τα μαρκάρουν για σβήσιμο όσα δεν είναι για τη ρεμπετοσελίδα.

Εμένα με έχει κουράσει προσωπικά αυτό το πράμα, να λέει κάποιος κάτι ή να παιρνει μια πρωτοβουλία και να βγαίνουν κάποιοι και να τον κράζουν απευθείας.

Αυτά.
Αφησε λοιπον και τον καθενα να γραφει την μαλακια του οπως δεν εισαι υποχρεωμενος να κατεβασεις ολα τα τραγουδια δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις και οτι γραφεται , υπαρχει το ζαπινγκ .Εκτος αν θελεις να κλεισει το forum και να ανεβοκατεβαζουμε τραγουδια
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

ΘΑΝΑΣΗΣ

#10 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

PLANTMAN έγραψε:
ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Υπηρξαν και υπαρχουν μουσικοι που μπορουν να γραψουν τραγουδια απο μουσικη αποψη πιο τελεια απο οποιονδηποτε που δεν εχει σπουδασει μουσικη ( Χατζηδακις , Μικης , Ξαρχακος , Σουγιουλ ετσι ονοματα στην τυχη ) , εστω κι αν ειναι ταλεντο ή ιδιοφυϊα αυτος , ο αυτοδιδακτος θα ελεγα, ρεμπετικο δεν μπορουν να γραψουν τους λειπει εκεινο το κατιτις .
Tote o Markos ki alloi autodidaktoi pos eftiaksan auta t'aristourgimata pou o Ksarxakos kai alloi ta mimounte? Autous tous lipei to katitis kai prospathoune na to mimithoune.
Φιλε PLANTMAN με παρεξηγησες , αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι απο τους λεγομενους εντεχνους ( αδοκιμος ορος αλλα εμεινε ) Ξαρχακους και λοιπους λειπει το κατιτις .
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

dream

#11 Δημοσίευση από dream »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:
dream έγραψε:Νομίζω κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχει κουράσει η υπόθεση με το αν είναι ή όχι ρεμπέτικο αν είσαι ή όχι μάγκας κλπ. Αφήστε τον καθένα να βάζει ότι θέλει και νομίζω ότι οι Αδμινορες δεν τα έχουν αφήσει όλα σε ασυδοσία , θα τα μαρκάρουν για σβήσιμο όσα δεν είναι για τη ρεμπετοσελίδα.

Εμένα με έχει κουράσει προσωπικά αυτό το πράμα, να λέει κάποιος κάτι ή να παιρνει μια πρωτοβουλία και να βγαίνουν κάποιοι και να τον κράζουν απευθείας.

Αυτά.
Αφησε λοιπον και τον καθενα να γραφει την μαλακια του οπως δεν εισαι υποχρεωμενος να κατεβασεις ολα τα τραγουδια δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις και οτι γραφεται , υπαρχει το ζαπινγκ .Εκτος αν θελεις να κλεισει το forum και να ανεβοκατεβαζουμε τραγουδια
Οκ ρε Ευαγγελάτο θα αλλάξω κανάλι σαφηνω να κάνεις 'εκπομπή' να πεις και καμμιά μαλακία.

ΥΓ. Απεχθάνομαι το ζαπινγκ.

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN

#12 Δημοσίευση από PLANTMAN »

Thanasi diavasa viastika to munima sou me sugxoreis..

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

Re: Gia ta epithewrisiaka...

#13 Δημοσίευση από bill1961 »

PLANTMAN έγραψε:Eida kapoies antidraseis gia ta tragoudia pou anebasa.
....
Thelo tin apopsi sas kai kathws to poia prepei na svistoun.
Νομίζω ότι μέχρι την παρέμβασή σου, dream, αυτό που ζήτησε ο PLANTMAN κάναμε. Λέγαμε την άποψή μας φιλικά και χωρίς να κράζουμε ο ένας τον άλλο.

dream

#14 Δημοσίευση από dream »

Ζητω συγγνωμη εάν έφτιαξα δύσκολο κλίμα aλλά νομίζω ότι δεν έκραξα κανένα.

Απλά θαθελα να γίνει σεβαστή κ η δική μου άποψη που ξέρω ότι εκφράζει κι άλλους.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”