Tote o Markos ki alloi autodidaktoi pos eftiaksan auta t'aristourgimata pou o Ksarxakos kai alloi ta mimounte? Autous tous lipei to katitis kai prospathoune na to mimithoune.ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Υπηρξαν και υπαρχουν μουσικοι που μπορουν να γραψουν τραγουδια απο μουσικη αποψη πιο τελεια απο οποιονδηποτε που δεν εχει σπουδασει μουσικη ( Χατζηδακις , Μικης , Ξαρχακος , Σουγιουλ ετσι ονοματα στην τυχη ) , εστω κι αν ειναι ταλεντο ή ιδιοφυϊα αυτος , ο αυτοδιδακτος θα ελεγα, ρεμπετικο δεν μπορουν να γραψουν τους λειπει εκεινο το κατιτις .
Gia ta epithewrisiaka...
-
- More than 150 posts user.
Αφησε λοιπον και τον καθενα να γραφει την μαλακια του οπως δεν εισαι υποχρεωμενος να κατεβασεις ολα τα τραγουδια δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις και οτι γραφεται , υπαρχει το ζαπινγκ .Εκτος αν θελεις να κλεισει το forum και να ανεβοκατεβαζουμε τραγουδιαdream έγραψε:Νομίζω κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχει κουράσει η υπόθεση με το αν είναι ή όχι ρεμπέτικο αν είσαι ή όχι μάγκας κλπ. Αφήστε τον καθένα να βάζει ότι θέλει και νομίζω ότι οι Αδμινορες δεν τα έχουν αφήσει όλα σε ασυδοσία , θα τα μαρκάρουν για σβήσιμο όσα δεν είναι για τη ρεμπετοσελίδα.
Εμένα με έχει κουράσει προσωπικά αυτό το πράμα, να λέει κάποιος κάτι ή να παιρνει μια πρωτοβουλία και να βγαίνουν κάποιοι και να τον κράζουν απευθείας.
Αυτά.
-
- More than 150 posts user.
Φιλε PLANTMAN με παρεξηγησες , αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι απο τους λεγομενους εντεχνους ( αδοκιμος ορος αλλα εμεινε ) Ξαρχακους και λοιπους λειπει το κατιτις .PLANTMAN έγραψε:Tote o Markos ki alloi autodidaktoi pos eftiaksan auta t'aristourgimata pou o Ksarxakos kai alloi ta mimounte? Autous tous lipei to katitis kai prospathoune na to mimithoune.ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Υπηρξαν και υπαρχουν μουσικοι που μπορουν να γραψουν τραγουδια απο μουσικη αποψη πιο τελεια απο οποιονδηποτε που δεν εχει σπουδασει μουσικη ( Χατζηδακις , Μικης , Ξαρχακος , Σουγιουλ ετσι ονοματα στην τυχη ) , εστω κι αν ειναι ταλεντο ή ιδιοφυϊα αυτος , ο αυτοδιδακτος θα ελεγα, ρεμπετικο δεν μπορουν να γραψουν τους λειπει εκεινο το κατιτις .
Οκ ρε Ευαγγελάτο θα αλλάξω κανάλι σαφηνω να κάνεις 'εκπομπή' να πεις και καμμιά μαλακία.ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Αφησε λοιπον και τον καθενα να γραφει την μαλακια του οπως δεν εισαι υποχρεωμενος να κατεβασεις ολα τα τραγουδια δεν εισαι υποχρεωμενος να διαβαζεις και οτι γραφεται , υπαρχει το ζαπινγκ .Εκτος αν θελεις να κλεισει το forum και να ανεβοκατεβαζουμε τραγουδιαdream έγραψε:Νομίζω κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχει κουράσει η υπόθεση με το αν είναι ή όχι ρεμπέτικο αν είσαι ή όχι μάγκας κλπ. Αφήστε τον καθένα να βάζει ότι θέλει και νομίζω ότι οι Αδμινορες δεν τα έχουν αφήσει όλα σε ασυδοσία , θα τα μαρκάρουν για σβήσιμο όσα δεν είναι για τη ρεμπετοσελίδα.
Εμένα με έχει κουράσει προσωπικά αυτό το πράμα, να λέει κάποιος κάτι ή να παιρνει μια πρωτοβουλία και να βγαίνουν κάποιοι και να τον κράζουν απευθείας.
Αυτά.
ΥΓ. Απεχθάνομαι το ζαπινγκ.
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Re: Gia ta epithewrisiaka...
Νομίζω ότι μέχρι την παρέμβασή σου, dream, αυτό που ζήτησε ο PLANTMAN κάναμε. Λέγαμε την άποψή μας φιλικά και χωρίς να κράζουμε ο ένας τον άλλο.PLANTMAN έγραψε:Eida kapoies antidraseis gia ta tragoudia pou anebasa.
....
Thelo tin apopsi sas kai kathws to poia prepei na svistoun.