Ηρωδίωνα αυτό είναι το θέμα, ότι και εμείς έχουμε ακούσει και έχουμε δει πολλά με κάθε είδους συλλέκτη.. Μάλιστα όπως προείπα θέλαν να μας κλείσουν και τη σελίδα. Και το θέμα είναι ότι ο καθένας δεν ξέρει τί μπορεί να έχει γίνει από πίσω ώστε να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα. Δεν με πειράζουν οι αλήθειες, αλλά το ύφος και τα περί βλαχιάς, μαλακίας κλπ.irodion έγραψε:αυτά που έχουν ακούσει τα αυτιά μου και έχουν δει τα μάτια μου και θυμάται το μυαλό μου δεν μπορεί κανείς να μου τα πάρει και τα θεωρώ ποιο σημαντικά από 01001001 σε μηχανήματα.
Προσωπικά συγγνώμη ,για το θάρρος μου να πω αλήθειες που σας πειράζουν …
Σίγουρα κάποιες δημοσιεύσεις μπορεί να ήταν τραβηγμένες αλλά μπορώ να δικαιολογήσω και ανθρώπους που έχουν ακολουθήσει τη λογική και την πορεία της σελίδας όλο αυτό το διάστημα για την αγανάκτησή τους όταν διακρίνουν μια καυχησιά και έναν κομπασμό χωρίς να υπάρχει ουσία που είναι το να ακούμε όλοι τα τραγούδια. Και ξέρετε καλά και την προΑΕΠΙ εποχή ότι το βάρος ήταν μεγάλο για να το τραβάει ένας άνθρωπος μόνος του. Θεωρώ ότι η κουβέντα εδώ γίνεται για τους συλλέκτες γενικά και όχι για το φίλο colectorgram που έγραψε όλα κι όλα 3 ποστ και πέσαμε να τον φάμε.
Αλλά είναι και γεγονός ότι συλλέκτες προσπάθησαν και το καλοκαίρι να κλείσουν τη σελίδα, αφήστε τα μεηλ που έχουμε λάβει για το κακό που κάνει αυτή η σελίδα και ότι θα έπρεπε να δίνουμε τα τραγούδια κομμένα και διάφορα τέτοια ωραία. Σκεφτείτε και αυτές τις παραμέτρους πριν μας κατηγορήσει οποιοσδήποτε για υπερβολική συμπεριφορά από εμένα ή τους συντονιστές. Εμείς τραβήξαμε όλο το κουπί το καλοκαίρι αλλά και τόσα χρόνια που ήταν τα πράματα αβέβαια για να βρεθεί μια λύση ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί αυτή η σελίδα και να παρέχει την παραδοσιακή μουσική ελεύθερα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, θα παρακολουθώ τη συζήτηση.
ΥΓ Ταυτόχρονα γράφαμε το μήνυμα με τον Γιώργο (skiftoulis). Ακριβώς έτσι είναι Γιώργο, γιαυτό μου φαίνεται φυσιολογικό κάποιος να αγανακτεί με τέτοιες ατάκες.