Μου θυμίσαμε ... τηλεπαράθυρο ...
- colectorgram
- More than 50 posts user
Αν όχι τότε ζητώ από τώρα συγγνώμη. Αλλιώς το βρίσκω πολύ ανήθικο.
- Dionisos

Α, και ερώτηση, φίλε colectorgram, στα τραγούδια που αναφέρεις ο Ναύτης παίζει βιολί ή μπουζούκι....?
Κυρίως θέλω να ακούσω μπουζούκι, καθώς με το βιολί έχω ακούσει αρκετά... και ακριβώς επειδή το όργανο το χειρίζεται με ... (αδυνατώ να το περιγράψω) … κάτι μου λέει ότι και με το μπουζούκι πρέπει να κάνε αντίστοιχα πράγματα!

Τσεκάρετε και το πιο κάτω βίντεο. Παίζουν μια ντουζίνα βιολιά και άλλα τόσα λαούτα, και ο Ναύτης ζωγραφίζει και όχι μόνο παίζει αλλα και "σχολιάζει" που έλεγε και ο Ζαμπέτας

http://www.youtube.com/watch?v=CIrAAmzhfmM
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Κανένα τραγούδι δεν έχει ανεβάσει στο sealabs o colectorgram.
Δε θάθελα να πω πως αυτό που κατ' εξακολούθηση κάνει o colectorgram, είναι ανήθικο κατά πως λέει ο mortimer, σίγουρα όμως δείχνει πως δεν έχει κατανοήσει (και προφανώς δε συμμερίζεται) τους λόγους ύπαρξης αυτού του site.
Γι αυτό και θα ήθελα να τον παρακαλέσω, όταν έχει κάτι να πει για τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ελεύθερα να το πει αν το επιθυμεί και μπορεί να το στηρίξει. Διαφήμιση για τους δίσκους του δε θα επιτρέψουμε να ξαναγίνει από εδώ.
- colectorgram
Δεν ανηκω στους συλλεκτες -εμπορους!!!!
Τον δισκο τον ανεφερα σαν πληροφορια για τα τραγουδια!!!
Αν σας ενοχλει αυτο συγνωμη!!!!!
Συνεχιστε να μοιραζετε και να μοιραζεστε τον κοπο αλλων!!!
Οποιος θελει πληροφοριες και τραγουδια ας στελνει π.μ. αν και αυτο δεν σας ενοχλει!!!!!!
και παλι συγνωμη!!!!!