Μου θυμίσαμε ... τηλεπαράθυρο ...

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
ΘΑΝΑΣΗΣ
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Φίλε colectorgram , δικαίωμα σου να έχεις όσους δίσκους γουστάρεις και να τους ακούς και να μην μοιράζεσαι τον κόπο σου με κανέναν . Δεν είναι δικαίωμα σου να με λοιδωρείς γιατί μοιράζομαι τους κόπους μου με τους κόπους άλλων . Έτσι γουστάρω να μοιράζομαι και όπως προσωπικά δέχτηκα την λογική σου , αν και δεν συμφωνώ , οφείλεις να δεχτείς και την δική μου και να μην την σχολιάζεις . Ξηγηθήκαμε ;;
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
colectorgram
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από colectorgram »

Φιλε Θαναση οποιος εχει την μυγα......
Καθολου δεν πηγε το μυαλο μου σε σενα!!!
Ποτε δεν θα λοιδωρουσα καποιον που δεν ξερω προσωπικα!!!!
Γενικα μιλουσα!
Βεβαιως και σεβομαι την γνωμη σου οπως και του καθενος!
Συχνα ανεβαζω βιντεακια με τραγουδια και τα μοιραζομαι με ολους!Ειναι ομορφο(κατ'εμε)να τα βλεπεις και να τα ακους οπως τα ακουγαν στη εποχη τους!!!
Τωρα αν τα θελετε ψηφιακα και πεντακαθαρα μαλλον εγω πρεπει να μπω σε σκεψεις και καθολου δεν το θελω.....

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#10 Δημοσίευση από bill1961 »

Ένα μόνο:

Όταν λες "μοιράζεστε τον κόπο άλλων", φαντάζομαι εννοείς των καλλιτεχνών, συνθετών, στιχουργών.
ΔΕ φαντάζομαι να εννοείς κάτι άλλο. Προσωπικά, θα το θεωρούσα πολύ αστείο.
Όσον αφορά τους δημιουργούς, είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Αποδίδουμε τα δικαιώματα μέσω αυτών που τα διαχειρίζονται.

Άβαταρ μέλους
colectorgram
More than 50 posts user

#11 Δημοσίευση από colectorgram »

Θα μπουμε σε μια κουβεντα που μπορει να γινει μονο απο κοντα.Ο γραπτος
και ειδικα ο ιντερνετικος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησημος!
Αν χρειαστειτε οποιαδηποτε πληροφορια θα χαρω να βοηθησω!!Αν οχι να περνατε καλα!!

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#12 Δημοσίευση από Χασκίλ »

colectorgram έγραψε:Εχω ενα δισκο του στις 78 στροφες:
''Οτι σου ζητησω δως μου'' και ''Τα ωραια του Ναυτη'' DECCA PL 16
Αφού ξέρεις ότι μόνο εσύ έχεις το δίσκο, μην το αναφέρεις ότι τον έχεις!!!! Δώσε μόνο την πληροφορία για τα στοιχεία των τραγουδιών! Σεβάσου το χώρο και όσους δεν είναι συλλέκτες!
Άνοιξε δική σου ιστοσελίδα και ανάρτησε τη λίστα με τους δίσκους σου. Εδώ μέσα δεν έχεις καταλάβει ακόμα πως λειτουργούμε, αλλά ακόμα κι αν το κατάλαβες, δεν δείχνεις να το σέβεσαι.

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα :)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Άβαταρ μέλους
colectorgram
More than 50 posts user

#13 Δημοσίευση από colectorgram »

Kαλα,ξερετε να διαβαζατε;;;;;;
Ειπα εγω ποτε πως τον εχω μονο εγω;;;;;;
Μια πληροφορια(τιτλους και κωδικο δισκου) για τα τραγουδια εδωσα,αναθεμα την ωρα!!!!!!!!!

Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ
Επικοινωνία:

#14 Δημοσίευση από ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ »

Με συγχωρείτε φίλοι μου που παρεμβαίνω κι εγώ σε ένα θέμα που προέκυψε από το πουθενά. Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω κανέναν και φυσικά δεν επιθυμώ κάτι τέτοιο! Ποιος είμαι εγώ άλλωστε να κρίνω; Ο λόγος της συμμετοχής μου σε αυτό το πραγματικά πρωτοποριακό σάιτ είναι αφενός να ακούω λατρεμένα τραγούδια και να χάνομαι στους ήχους του μπουζουκιού, της κιθάρας, του βιολιού, του σαντουριού κλπ κλπ κλπ. κι αφετέρου να μοιραστώ με άλλους ομοιδεάτες μου τον νταλκά μου γι' αυτήν την απαράμιλλη καλλιτεχνική δημιουργία. Ειδικά το τελευταίο είναι που φαντάζομαι κάθε μύστης αυτής της μουσικής επιθυμεί διακαώς, δεδομένου ότι στον ευρύτερο κύκλο καθενός από εμάς σπανίζουν οι παραδοσιακοί! Τον χρήστη colectorgram τον γνωρίζω προσωπικά, είναι φίλος μου και ας μου επιτραπεί να πω- επειδή είναι διαφορετική η διαδικτυακή συναναστροφή από την δια ζώσης- πως πρόκειται για σπάνιο άνθρωπο. Μόνο αυτή η ιδιότητά του με απασχολεί στην παρούσα και με αφορμή την παραπάνω κουβέντα θεωρώ χρέος μου να μην "αφήσω" να σχηματίζονται υπερπλουστευμένες -κατά την ταπεινή μου γνώμη- απόψεις για το άτομό του. Ας απολαύσουμε βρε παιδιά τη μουσική, ας διδαχτούμε το ήθος της, ας είμαστε αγαπημένοι. Όλοι μας είμαστε τρόπον τινά "θεματοφύλακες" αυτής της παράδοσης. Ειρήνη ημίν...

Σας ευχαριστώ για το βήμα!

Καλή σας νύχτα!
Αν δε σε δώσει η μάνα σου το πιο πολύ χωράφι, θα βαρεθεί να σε θωρεί να κάθεσαι στο ράφι....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”