προς προβληματισμό.
Προτείνω λοιπόν την άμεση διαγραφή μου, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα υποτροπιάσω πάλι .
Φιλάκια!
Γεια σου Λατρεία!
Υ.Γ. Υποπτεύομαι ότι πίσω απ’ όλα κρύβεται η Κοκοώνα (χιούμορ).
Αλλά για να την σώσει αν με νοείς,
Κρίνοντας όμως από τα πμ που ακολούθησαν, αλλά και από έναν παροξυσμό στο τσατ από το μέλος που αποκλείστηκε (εγώ μεταξύ λίγων είχα το θλιβερό προνόμιο να το διαβάσω) η αντίδραση του μέλους isispap ήταν προσβλητική.
Το χιούμορ, η πλάκα, τα πειράγματα μέσα σε ένα πλαίσιο καλής διάθεσης είναι χαρακτηριστικό της σελίδας το οποίο δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να χαθεί (μείνε manosg!!!!) και είμαι η πρώτη που κάνει διαρκώς πλάκα στη σελίδα (μην πάρετε αέρα εσείς οι γνωστοί και ζητήσετε τη διαγραφή μου!!!!)

Θεωρώ χρέος μου όμως να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόσκληση των συντονιστών, να προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι χρήστες να κρατήσουμε ένα επίπεδο στη σελίδα και να μην παρακολουθούμε άπραγοι να φτάνουν τα πράγματα στα άκρα, σε εντάσεις και διαγραφές. Όσο κι αν η κοσμιότητα σε δημόσιες συζητήσεις είναι κάτι σχετικό για τον καθένα μας νομίζω ότι δεν είναι κάτι ανέφικτο. Στο παρελθόν ήμασταν εμείς οι ίδιοι οι χρήστες που κρατήσαμε το τσατ όταν πήγε να ξεφύγει στις βωμολοχίες, ήμασταν εμείς οι ίδιοι οι χρήστες που κρατήσαμε το τσατ όταν άρχισε να γίνεται ροζ. Με τον ίδιο τρόπο της κοινής αίσθησης αξιοπρέπειας και κοσμιότητας που καταφέραμε να κρατήσουμε μέχρι τώρα μπορούμε να κρατήσουμε και τα ποστ σε ένα επίπεδο. Θα φέρω παράδειγμα το ποστ περί αισθητικής: κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει και κατάφεραν οι ίδιοι οι χρήστες να το κρατήσουν επειδή πήραν θέση! και τώρα να χαίρεσαι να διαβάζεις μια αξιοπρεπέστατη αντιπαράθεση απόψεων
Ας κάνουμε το ίδιο για όλες τις δημόσιες συζητήσεις, βγάζοντας τους διαχειριστές από αυτή τη ψυχοφθόρο διαδικασία να έρχονται σε σύγκρουση με κάθε μέλος που δεν αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για χώρο δημόσιας συζήτησης!
Και για να απαντήσω στον Μάνο ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ εγώ τα υποκίνησα όλα για να σε διαγράψουν

Δε νομίζω ότι εχω γράψει μεγαλύτερο ποστ

μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
Εννοειται οτι στην συγκεκριμενη περιπτωση απο τις παραθεσεις που ειδα, γιατι και γω δεν τι ειδα λαϊβ το ολο σκηνικο ... τα γαλλικα ηταν προχωρημενα καιAdmin έγραψε:Φραγμός στην πέννα χρειάζεται όταν γράφεις πράγματα που δεν πρέπει σε μέρος που δεν πρέπει. Όταν κατά γενική παραδοχή είναι ενοχλητικό, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Και να προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά, να τρώμε και "γαλλικά" από πάνω.
Γενικά το να παρεκτρέπεται άλλη μια σοβαρή προσπάθεια και να μη λέει κανείς τίποτα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
χρειαζοταν αναλογη απαντηση ή αυτο που τελικα εγινε ...
- dimitrios
- More than 150 posts user.
- ΙΑΣΩΝΑΣ
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
ευχαριστω...
http://www.youtube.com/user/bikos68