Από κει και πέρα 4 συνεχόμενα ποστ ήταν του στυλ :
Όταν κάποιος θελήσει να βρει κάτι από αυτό το θέμα, ειδικά όταν η πρώτη σελίδα είναι γεμάτη από τέτοια αστειάκια είναι φυσικό να μην το πάρει στα σοβαρά και μάλιστα να συνεχιστούν και να παρεκτραπεί εντελώς το θέμα από τον αρχικό σκοπό. Επίσης ο ίδιος χρήστης που άνοιξε το θέμα γράφει ότι ελπίζει αυτά να μην είναι γελοιοποίηση της προσπάθειάς του."Παίζω εκκλησιαστικό όργανο και ψάχνω φλογέρα για ντουέτο! Είμαι 1,98μ, ξανθός με μπούκλες, καλογυμνασμένος. Μου αρέσει ο ταραμάς!"
Γι'αυτό έγινε σύσταση από συντονιστή και αντ' αυτού υπήρχε απάντηση :
"έψαξα τα δικά σου ποστ,
η σοβαρότητα θα σε φάει ρε μαγκόπουλο!
κρίμα...
και μετά:
επειδή ο συντονιστής (που οκ ρε φίλε γιατί είναι μέρα νύχτα από πάνω, μπορεί και να του ξέφυγε, να μίλησε απότομα) σου είπε ότι ο συγκεκριμένος χαβαλές εκεί πέρα και από την αρχή μάλιστα του ποστ είναι σκουπίδια από την έννοια ότι μπορεί να χαλάσει το θέμα!! Δεν είναι τοσο τραγικό, δεν είπε κάτι άλλο. Έχει και συνέχεια:δεν απαντάς καν;
για τα σκουπίδια άτομο είσαι, λοιπόν, απ ότι φαίνεται.
κρίμα το φαί που σε ταίζανε, σκατόφατσα."
Στο τσατ ο ίδιος τύπος έγραψε: "τί ΄λεγινε ρε μανοσγ καθε φορά που μπαινεις πλακώνουν δυο διμοιρίες αδμιν!".
Ενδεικτικά λοιπόν μιας που ο cyber-νταής δεν ντρέπεται καθόλου:
Ακριβώς μετά τα 3 χρόνια από το θάνατο του Πάνου Γεραμάνη και το σχετικό ποστ, φάνηκε να ειρωνεύεται αυτή την είδηση ώς εξής: forum/viewtopic.php?t=2212
Δηλαδή αμέσως μετά το προηγούμενο ποστ που έλεγε να είναι ελαφρύ το χώμα στον Πάνο Γεραμάνη με την τεράστια προσφορά, βγαίνει ο χ και βγάζει ποστ για 187 χρόνια απτο θάνατο Ναπολέοντα κλπ. Πήραμε τότε πάρα πολλά πμ και ποιος λογικός άνθρωπος δεν θα ένιωθε άσχημα με ένα τέτοιο δημοσιέυμα στο φόρουμ να κάνει μπαμ στην πρώτη σελίδα αμέσως από κάτω
από την είδηση για τα τρία χρόνια απτο χαμό του Γεραμάνη;
Θέλουμε ένα επίπεδο στις συζητήσεις μας πλέον, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και νιώθουμε υπερβολικά μόνοι μας. Αν υπάρχει κάποιος που αγαπάει αυτή τη σελίδα, οφείλει από μόνος του να κάνει πέρα με τη στάση του τέτοιες συμπεριφορές και να μη φαινόμαστε 2 άνρθωποι οι "κακοί" της υπόθεσης.
Θέλουμε λοιπόν ένα φόρουμ που να έχει ένα επίπεδο; Κάναμε άστοχη επιλογή από συντονιστές από την άποψη ότι δεν έχουν κι αυτοί οι ανθρώποι το χρόνο να είναι από πάνω από τη σελίδα. Πρέπει όμως κάτι να γίνει από εδώ και πέρα. Είναι μόνο άποψή μου ότι το επίπεδο του φόρουμ έχει πέσει τελευταία σε σχέση με τις συζητήσεις που γίνονταν παλιότερα; Δεν μπορώ άλλο να αντιπαρατίθεμαι μόνος με όσους μπαίνουν πίσω από ένα γυαλί και γράφουν ό,τι μαλακία τους κατέβει.
Αν λοιπόν υπάρχουν κι άλλοι που αγαπάνε αυτή τη σελίδα, ας πάρουν θέση, αλλιώς ας το κάνουμε εδώ ρεμπετικό-facebook ή ένα βήμα να γραφει ο καθένας ό,τι γουστάρει χωρίς έλεγχο, χωρίς να του λέει κανείς τίποτα. Καλώ λοιπόν όσους αγαπάνε αυτή τη σελίδα να παίρνουν ΘΕΣΗ. Να διώχνουν οι ίδιοι οι θαμώνες με τον τρόπο τους τα παράσιτα. Γιατί μένουν απλά θεατές και η σελίδα παρακμάζει; Αλλιώς μπορεί και να αλλάξει μορφή λειτουργίας το φόρουμ, να πάει αλλού, θα το δούμε αυτό.
ΥΓ. Ο συγκεκριμένος cyber-νταής τύπος issipap αφού του είπαμε σε πμ το βαρύγδουπο "στο συγκεκριμένο μέρος ο συγκεκριμένος χαβαλές είναι σκουπίδια" το θεώρησε πραγματικά βαρύτατη προσβολή ώστε να μας βρίζει χυδαία.
(Δεν αναφέρουμε καν τι βρισίδια μας έριξε, φυσικά ήταν 'πικάντικα'

ΥΓ2. Μάνο ξέρω ότι έχεις πάρα μα πάρα πολύ χιούμορ που κι ο ίδιος δεν καταλαβαίνεις πότε είναι ενοχλητικό.. Εννοείται ότι από μας είσαι ευπρόσδεκτος εδώ...
ΥΓ3. Αν ξεφύγει πάλι η κουβέντα, σόρι , αλλά δεν θα διστάσω να κάνω κάτι δραστικό. Απλά γιατί η συγκεκριμένη κουβέντα μου θα είναι πολυ ενδεικτική για το θέμα λειτουργίας αυτής της σελίδας.