Ενα μικρό μαγαζάκι.
-
Ενα μικρό μαγαζάκι.
Και αφού ο Τσιτσάνης που ήταν και ο πιο επιτυχημένος έπαιζε σε μία τέτοια ρημαδοταβέρνα, σκέψου που θα έπαιζαν οι άλλοι, και κυρίως ο Μάρκος και ο Χατζηχρήστος που δεν έβρισκαν καν να δουλέψουν. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω πως τύχανε όλοι μαζί αυτή την περίοδο και έβγαλαν αυτά τα αριστουργήματα, ξέρω όμως ότι θα περάσουνε μερικοί αιώνες ώσπου να ξαναβγούνε άλλοι.
Re: Ενα μικρό μαγαζάκι.
Ma an eixan aneti zwi kai xwris anagkes den tha itan autoi pou einai oute kai tha vgazan auta ta aristourgimata. Mesa ap'ta tragoudia evgazan tin psixi tous. Opws elege kai o Markos "otan eimai stenaxorimenos grafo kalutera". Ma fusika ekeini tin stigmi vgenei to authentiko tragoudi.Ποσειδώνας έγραψε:Και αφού ο Τσιτσάνης που ήταν και ο πιο επιτυχημένος έπαιζε σε μία τέτοια ρημαδοταβέρνα, σκέψου που θα έπαιζαν οι άλλοι, και κυρίως ο Μάρκος και ο Χατζηχρήστος που δεν έβρισκαν καν να δουλέψουν. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω πως τύχανε όλοι μαζί αυτή την περίοδο και έβγαλαν αυτά τα αριστουργήματα, ξέρω όμως ότι θα περάσουνε μερικοί αιώνες ώσπου να ξαναβγούνε άλλοι.
Se rimadotaverna epeze o Tsitsanis 52-54. Skepsou tin epoxi tou 30-40 pou tha apodidan alloi.
-
- NIKOS_THESSALONIKH
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία: