Εντυπώσεις απο τη "Μαζωξη"

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

Εντυπώσεις απο τη "Μαζωξη"

#1 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Επειδή δεν κατάφερα να έρθω στην συγκέντρωση, είμαι περίργος να μάθω τις εντυπώσεις σας απο όσους παρεβρέθηκαν..

Να σται καλά

Βάγγος
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Βάγγος »

Μιά πρώτη εντύπωση ειναι πώς ταιριάζουν τά χνώτα μας αλλωστε αμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε.Δεν βρηκαμε ισως την ευκαιρια να αλλαξουμε γνωμες οσο θα θελαμε γιατι επρεπε να σεβαστουμε και το σανιδι.Ταπεινη μου γνωμη :πρεπει να επαναληφθει συντομα.

Άβαταρ μέλους
georgalasg
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από georgalasg »

Συμφωνώ απολύτως , αλλα μεσημεράκι Σαββατοκύριακου για να μπορέσουμε και οι δουλευταράδες να κάτσουμε αρκετά... Δυστυχώς έφυγα κατά της 1.30 γιατί δούλευα το πρωί...
Πάντως το μαγαζί άψογο , όπως και η ορχήστρα.
Τρίχορδο και ξερό ψωμί

Άβαταρ μέλους
eftihis

#4 Δημοσίευση από eftihis »

πολυ ομορφα χτες.Χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντακαι ανυπομονω να τα ξαναπουμε.Ωραια η προταση του Γιωργου για μεσημεριανη συναντηση...ειδικα σε ταβερνα χωρις μουσικη...για να παιξουμε εμεις! :o

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#5 Δημοσίευση από Misirlou »

Παρούσα (και ενεργή!)
Πωπωωωωωωω!!!!!!! Τι ξεχωριστή βραδυά προέκυψε!!!
Μπράβο σε όλους!!! Και ιδιαιτέρως στο Σωτήρη, για την ιδέα και βεβαίως τη ζεστή φιλοξενία...
Ειλικρινά, χάρηκα που γνωριστήκαμε. Πάντα τέτοια!!!

Για τους απόντες:
Να κάνετε στέκι σας το μαγαζί. Είναι αισθητικά και ουσιαστικά "ρεμπέτικο"!
Το καλύτερο ρεπερτόριο της φετινής σεζόν (κι έχω γυρίσει αρκετά μαγαζιά...).
Δεν θα σας πω για τους επαγγελματίες μουσικούς (Γιάννη Εμμανουηλίδη, Αντώνη Αινίτη, -άντε και τον Σωτήρη) αλλά, θα επισημάνω για την προσοχή σας στον μικρό -24χρονο- Παύλο Εμμανουηλίδη!!! Είναι εξαιρετικός!!! Θα γίνει σπουδαίος παίχτης.
(Μην τον χάσετε σ' αυτά τα πρώτα του βήματα. Θα λέμε στα γεράματά μας: "αυτόν τον έχουμε δει από μικρό"!!!!!! :D )

mhtsakos74

γεια σε ολους

#6 Δημοσίευση από mhtsakos74 »

καλησπερα,οι εντυπωσεις μου και εμενα απο την χτεσινη βραδια ηταν πολυ καλες,ολα πολυ καλα,ολα τελεια,χασατε οσοι δεν ηρθατε,μακαρι να ηταν και σαβατοβραδο να καθομασταν παραπανω,μπραβο σε ολους και στο Σωτηρη ειδικα που μολις τον εβλεπες ηταν σαν να τον ηξερες χρονια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”