ΔΙΑΒΑΣΤΕ

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
BLEKOS
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

#1 Δημοσίευση από BLEKOS »

Πριν απο κανα δυο χρονια ετυχε να δω πρωινο καφε, ειχαν καλεσμενο εαν γεροντακο πανω απο 100 ετων,ελεγε διαφορα ωραια ο τυπος και συγκρατησα το ονομα του με τη σκεψη οτι σαν μεγαλος και χρονια στο Πειραια ολο και κατι θα εχουν δει τα ματια του απο ρεμπετες/μαγκες.

Πηρα λοιπον στις πληροφοριες του ΟΤΕ και ζητησα το τηλεφωνο του,τον καλεσα και του ειπα οτι ενδιαφερομαι για πληροφοριες αν εχει να μου δωσει για οτι εχει δει σχετικα με μαγκες και ρεμπετες του τοτε.Ηταν πολυ προθυμος, αν και μου ειπε οτι δεν ηταν ποτε ουτε μαγκας ουτε ρεμπετης.Μου ειπε "εχω πολλα να σου πω γιατι τους ειδα και εζησα στην ιδια γειτονια,εχω και ακομα πιο πολλα για τις ουσιες του τοτε".

Δυστυχως δεν ετυχε να βρεθω Αθηνα και να μεινω ωστε να τον βρω.Μιας και υπαρχουν μελη απο Αθηνα εδω μεσα, υπαρχει καποιος προθυμος να παει να βρει το γεροντα μπας και μαθουμε πραγματα,θα ηταν ενδιαφερουσα μια συζητηση και ιδιως αν ηχογραφηθει.Μακαρι να ζει ακομα.

Το ονομα ειναι (εν γνώσει του διαχειριστή) και το τηλεφωνο ειναι (ομοίως),συχναζει καθε πρωι σε καποιο καφενειο/οινομαγειριο νομιζω Βαρβαρα λεγεται καπου κοντα στο Καραισκακη.Ηταν πολυ προθυμος να μιλησει παντως, ελεγε "ελα οποτε θελεις να τα πουμε να κερασω και καφεδακι η κρασακι"

Ειναι κανεις προθυμος να το τσεκαρει;
https://www.youtube.com/channel/UCYTGsC ... S-fbD9a_WA

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”