Τα χανουμάκια

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

Τα χανουμάκια

#1 Δημοσίευση από bill1961 »

Σε κάποιο προηγούμενο ποστ, αναφερόμενος σε άρθρο του Πάνου Σαββόπουλου στο περ. Δίφωνο για το Σωτήρη Γαβαλά, σημείωνα:
Παρεπιπτόντως στο ίδιο άρθρο και αναφερόμενος στα τραγούδια του Σ. Γαβαλά, μεταξύ άλλων λέει και για ένα από τα τραγούδια του που "επιβιώνουν μέχρι σήμερα στα πάλκα", με τίτλο "ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ". Επειδή ψάχνοντας στο Μανιάτη δε μπόρεσα να βρω τραγούδι, με αυτό τον τίτλο που να αναφέρεται ως σύνθεση του Γαβαλά, αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας μας τις μεταφέρει παρακαλώ.
Τελικά τις βρήκα μόνος μου τις πληροφορίες (μιας και κανείς από τους διαθέτοντες το δίσκο δεν ευαισθητοποιήθηκε να μας ενημερώσει). Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μου η ετικέτα και ηχητικό δείγμα της αμερικάνικης επανέκδοσης του δίσκου (RCA Victor 26-8059-Β). Στην ετικέτα αναγράφονται ως συνδημιουργοί (στιχουργός - συνθέτης κατά την πάγια τακτική) οι: Καρίπης - Γαβαλάς. Τώρα γιατί ο Μανιάτης στον κατάλογό του αναφέρει μόνο τον Καρίπη ως συνθέτη, μόνο αν βρούμε και την ετικέτα του αρχικού δίσκου (ΗΜV AO-2279), θα το μάθουμε...

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bill1961 την 16 Φεβ 2009 09:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
udialek
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από udialek »

Ωραια φωτογραφια Μπιλ...
πρόσφατη !!! :lol:

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#3 Δημοσίευση από Χασκίλ »

Τον κολακεύει λίγο, εδώ που τα λέμε!

Κι έλεγα: "να γράψω, να μη γράψω....???"

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα :)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Άβαταρ μέλους
bill1961

#4 Δημοσίευση από bill1961 »

μερσί αγαπητά μου παιδιά.....

Άβαταρ μέλους
bill1961

#5 Δημοσίευση από bill1961 »

Έλα όμως που έπεσε και άλλη ετικέτα (και πάλι όμως ανατύπωση) στα χέρια μου, και ως δια μαγείας εξαφανισμένος εδώ ο Γαβαλάς !!!!!!!

Εικόνα

Μάλλον θα παραμείνει το μυστήριο, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί η ετικέτα του αρχικού δίσκου ΗΜV AO-2279.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”