ε ι δ η μ ο ν ε ς !!!!!!!!!!
- giorgos100
- More than 100 posts user
ε ι δ η μ ο ν ε ς !!!!!!!!!!
Πριχου ανεβασετε κανα κοματι στην σελιδα συμβουλευτειτε πρωτα σε ποιον ανηκει.ποιος παιζει ,ποιος τραγουδαει .
αν δεν γνωριζετε αφηστε κενο!!!!
δεν ειναι κακο να ρωτατε!!!
........................................................
και κατι αλλο!!!!!!
faq.php
Φιλικα Γιωργος
-
- More than 150 posts user.
Δυστυχώς διαπίστωσα κι εγώ, αυτό που αναφέρει ο Θανάσης, πως κάποιοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει σεβασμός στην αρχική ηχογράφηση...
Αν και θα γίνω ακόμα πιο σκληρή (και "κακιά")΄... Εχω την υποψία πως μερικοί "χαλάνε επίτηδες" το πρωτότυπο με ειδική επεξεργασία, για να μας υπενθυμίζουν πως: "Μάγκα μου, εγώ το έχω (ή το βρήκα...) πάρε κι εσύ λίγα ψίχουλα, για να συνειδητοποιήσεις πως εγώ είμαι κάποιος". (που αυτή η τακτική θάταν πολύ έντιμη αν υπήρχε κάποια σχετική σημείωση π.χ. ΣΠΑΝΙΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ).
Κι αυτά δεν τα λέω αυθαίρετα. Έκανα συγκριτική στατιστική ! (κατά σπανιότητα, χρονολογία και αποστολέα).
Θα πει κάποιος, αντί να λέμε ευχαριστώ που το έχουμε και οι υπόλοιποι, έστω να πάρουμε μια μυρωδιά, εσύ κάθεσαι και ξεψειρίζεις;
Ναι, γιατί σε αυτό που επισημαίνω είναι ουσία των πρόσφατων έντονων διαλόγων μας (στο τσατ), για το τι σημαίνει συλλέκτης.
Η άποψη μου είναι πως:
1. Όποιος δε θέλει να δίνει τα σπάνια κομμάτια του στους άλλους, καλώς κάνει και το σέβομαι -γνωρίζω πολύ καλά τι εστί το μεράκι και η αρρώστια του συλλέκτη (και το κόστος...).
2. Οποιος αποφασίσει να μοιραστεί με τους άλλους το αρχείο του, ας το κάνει τουλάχιστον με "καθαρό τρόπο". Η πρόταση του Θανάση είναι σαφέστατη.
Αφήστε τα έρμα τραγουδάκια όπως έχουν !!!
-
Re: ε ι δ η μ ο ν ε ς !!!!!!!!!!
Επειδή και άλλοι βρίσκονται στην ίδια θέση, πιστεύω ότι πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του καθ' ενός να αποστείλει τα τραγούδια του σε όποια μορφή θέλει (κομμένα, παραμορφωμένα ) και μάλιστα να ενθαρρύνουμε αυτή την πρακτική ώστε να έχουμε μια γεύση τους. Επικρίνοντας τους, απλά στερούμε τους εαυτούς μας από σπανιότατα έργα. Ας σχολιάσουμε λοιπόν αυτή την ιδιοτροπία των συλλεκτών κατ’ ιδίαν και όχι δημόσια αν θέλουμε να ‘αποσπάσουμε’ κάποια έστω ψίχουλα από τους θησαυρούς που διαθέτουν. Αν διαφωνείτε κάποιοι αφήστε τουλάχιστον τους υπόλοιπους να δεχθούν και να απολαύσουν αυτά τα ‘ψίχουλα’
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΔΙΣΚΩΝ ΒΙΝΙΛΙΟΥ : ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΣ ΤΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, Ή ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΝΙΛΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΡΑΖΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΦΘΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ. ΣΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ

Η δικιά μου θέση-παρατήρηση αφορά στο 1.
Βεβαίως, σέβομαι την άποψη Αλέξανδρου και πιο πολύ ακόμα θαυμάζω αυτό το άρωμα της γενναιότητάς του !
Προσωπικά, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω μάθει να απολαμβάνω και τα ψίχουλα! Ακουγα επί χρόνια, 4-5 τραγούδια σε αργές στροφές (γραμμένα επίτηδες έτσι, από συλλέκτη) με την ίδια ικανοποίηση που τα ακούω και τώρα, μιας και μου τα έφτιαξε ψηφιακά ένας φίλος από εδώ!!!
Απλά, είχα καταλάβει, από τις κατά καιρούς συζητήσεις μας, πως εδώ επιδιώκουμε να φτιάξουμε ένα άψογο αρχείο ελληνικής δισκογραφίας.
Λάθος μου...