Ζητούνται δυο τραγουδάκια από έναν νέο (με όλο το θάρρος)

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Anargyros

Ζητούνται δυο τραγουδάκια από έναν νέο (με όλο το θάρρος)

#1 Δημοσίευση από Anargyros »

Ψάχνω αρκετό καιρό δυο τραγούδια , το πρώτο πρέπει να είναι του Χρυσiνη με τίτλο ‘Τα καζάντια’ και το άλλο πρέπει να είναι του Κηρομυτη και το ερμηνεύει ο ίδιος . Ξεκινά ‘ Μην μου λέτε ποια για εκείνη, μην μου κάνετε κακό’ . Θα είμαι ευγνώμων αν μπορέσει κάποιος και τα ανεβάσει.Και κάτι ακόμα, υπάρχει ένα τραγούδι του Μάρκου με τον Χατζηχρήστου διφωνία (πρέπει να είναι μεταπολεμικό 1948 ?) με τίτλο ‘ Μην με πληγώνεις και πονώ’. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει κάτι και για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anargyros την 26 Μαρ 2006 09:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Billaras »

Μήπως εννοείς του "Χρυσίνη"?

Anargyros

#3 Δημοσίευση από Anargyros »

Ορθογραφικό.. συγγνώμη, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το έχω ακούσει από την Μπέλλου.. Τα είχε παίξει ένα απόγευμα ο μακαρίτης ο Γεραμάνης, σε εκείνη την εκπομπή με είχε τρελάνει ( Όπως έκλαψα θα κλάψεις και βάρια θα αναστενάξεις ?? , Για πες μου χάρε που τα πας τα νιάτα που θερίζεις….?? κ.α.) απλά με είχε βρει σε κίνηση, στο αυτοκίνητο, και δεν μπόρεσα να τον γράψω.. ελπίζω να τα βρω κάπου, σπουδαία κομμάτια… Δύσκολα να τα ακούσεις σε άλλη εκπομπή, σε μαγαζί…άστο καλύτερα…

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”