ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;
Έκανα αρχή με την αυτοβιογραφία του Μ.β. το οποίο θεωρώ συναρπαστικό. Επίσης απο το βυζάντιο στον Μ.Β. και Ό αγιος Μαγκας και καποία του Πετρόπουλου που δεν μου άρεσαν και τόσο και το να να συλληφθει το ντουμανι Λ.Π. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω τα βιβλία του Κουνάδη. Κωνσταντίνε και εγώ έτσι πιστέυω.
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Φίλε member21, μην το ψάχνεις! Σίγουρα ο μακαρίτης, ο Πετρόπουλος έχει κλέψει πολύ κόσμο (π.χ. Μιλάνους που τους πήρε όλες τις φωτογραφίες δανεικές και, στην κυριολεξία, αγύριστες) όσον αφορά από υλικό και έχει κατηγορηθεί μέχρι και για... τυμβορυχία!!! Αυτό στην περίπτωση με τα στιβάλια και τον μπαγλαμά του Μπάτη (οι περίφημες φωτογραφίες μέσα στο προαναφερθέν βιβλίο του...). Λέγεται πως λίγο μετά την κηδεία πήγε και άνοιξε το φέρετρο και τα πήρε από μέσα, μιας και τον Μπάτη τον είχαν θάψει με τον μπαγλαμά του (και τα παπούτσια του φυσικά!). Πάντως το ένστινκτό μου (και κάτι παλιατζήδες στο Μοναστηράκι...), μου λένε πως δεν είναι ο μόνος και να μην πολυεμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς, γιατί από κάποιο σημείο και μετά, το οποιοδήποτε πάθος (είται πρόκειται για τζόγο, είται για ρεμπέτικο είναι το ίδιο άρρωστοι) τους τυφλώνει και κάνουν και λένε πολλά...
- NIKOS_THESSALONIKH
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
έμπορος - "συγγραφέας".Είδε ότι το θέμα θα πουλήσει τρελά και για αυτο το κανε. Όλα τα βιβλία του έχουν αυτά τα κριτίρια. Το ίδιο με τον Κουνάδη το έχει πει κι ο Πάνος ο Σαββόπουλος. Τα πήρε δανεικά και δεν τα επέστρεψε ποτέ. Τα χάρισε μάλιστα σε μια βιβλιοθήκη ως αρχείο πετρόπουλου.
Είνα κλέφτης, απατεώνας. ίσως έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο ρεμπέτικο.Ποιος ξερει, μετα απο αυτα που έκλεψε απο τους συγγενείς των πάλιων αυτοί δεν θα ξαναδώσανε τίποτα σε κανέναν!
άσε τις μλκς που γράφει στο ββλ του!
Ούστ Ούστ Αλήτες Κάτω τα χέρια απ' τα ρεμπέτικα γμτ &%^$#^**(^&@%