ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ SITE

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από Dreamlander »

ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Μονο ηθικη στηριξη δεν βλεπω για δυο ανθρωπους που εχουν μεταπτυχιακα και εργασια και στερουνται αλλα πραγματα για να ασχοληθουν με τη σελιδα . Οταν αρχιζει δε το πετροβολημα κανουμε ολοι το κοροϊδο και ας καθαρισουν μονοι τους και κατα τα αλλα ολοι οι αλλοι μονο απαιτησεις εχουμε και αβερτα υποδειξεις λες και τους κοψαμε μισθο που ετσι και αλλοιως δε θα το συζητουσαν . Νισαφι
Αγαπητέ ΘΑΝΑΣΗ (με κεφαλαία όπως το προτιμάς)

Σεβαστές καθ' όλα οι προγεγραμμένες απόψεις σου. Όμως - και το λέω για τό κομμάτι που αφορά σε εσένα, χωρίς φυσικά να υποδεικνύω - μην το γενικεύεις να χαρείς. Διατρέχεις άμεσο κίνδυνο να πέσεις σε ατόπημα πάλι. Κίνδυνο επίσης να προσβάλλεις την προσωπικότητα κάποιου.
Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι εδώ μέσα. Φυσικά και ο καθένας μας είναι μοναδική προσωπικότητα.
Όταν κάποιος δεν αντιδρά στα λογής λογής "πετροβολήματα", δεν είναι υποχρεωτικό το ότι κάνει το κορόιδο αφήνοντας μόνους τους Admins να καθαρίσουν, ακριβώς ισανάλογα όπως, αυτοί που αντιδρούν και "βοηθούν στο καθάρισμα", (θέλω να πιστεύω πως) δεν το κάνουν για να γλείψουν τους Admins. Κάποιες φορές η σιωπή αποδεικνύεται χρυσός.
Κατά την κρίση μου οι Admins δεν έχουν την ανάγκη στήριξης στο να καθαρίσουν στα "πετροβολήματα" και έτσι πρέπει να είναι. Ούτε ανάγκη καταξίωσης έχουν. Τους καταξιώνει το έργο τους. Όπως τόνισε και ο Μάκης σε άλλο ποστ, "σεβασμό στην προσπάθειά και το μεράκι που έχουν βάλει για την σελίδα" αναμένουν... Και τον δικαιούνται νομίζω.

Όσον αφορά στο "Νισάφι" που αναφωνείς, εκεί πράγματι με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
ΑΝΤΩΝΑΣ έγραψε:Άλλωστε η ηθική στήριξη εξυπακούεται,άν και δεν είναι εύκολα μετρήσιμη.
Δύσκολα τα πράματα και για το "εξυπακούεται" και για το "εύκολα μετρήσιμη" καλέ μου ΑΝΤΩΝΑ.

Και επί του θέματος έχω να πω πως αρχικά δεν διαφωνώ σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρηματικού ποσού προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος σκοπός, πλην όμως θεωρώ πως πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία δεν πρέπει να φαίνεται η σελίδα ή/και οι δημιουργοί-διαχειριστές της. Θα χάσει, ή μάλλον θα κατηγορηθεί από κάποιους πως έχασε, τον μη-εμπορικό της χαρακτήρα, κάτι που δηλώνεται στο main page.
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

agmpinia

#9 Δημοσίευση από agmpinia »

Παιδιά εχει δικο ο Μπλετσας, ενα ευρω να δωθει στην σελιδα θα υπαρχουν μεγαλα προβληματα. Καλύτερα να το αφησουμε προς το παρον. Αν στο μελλον δημιουργηθεί καποια μεγάλη ανάγκη (πχ server, SCSI δισκο) τοτε θα δουμε τι θα γινει. Με τιποτα ομως δεν πρεπει να γινουν "εισφορες" προς το site ή τους admin. Θα μπλεξουμε ασχημα
Τι πάθος ατελείωτο που είναι το δικό μου

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#10 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Αν χρειαζόταν εισφορά, πιστεύω ότι τα ο Μάκης και ο Μπλέτσας θα μας το έλεγαν και θα ψάχναμε να βρούμε με ποιο τρόπο θα γινόταν αυτό.

Όσο για "το κορόϊδο" που κάνουν κάποιοι στο "πετροβόλημα" που λες Θανάση, θυμήσου ότι ότι υπάρχει και άλλος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας τώρα πια που γνωριστήκαμε, τηλέφωνα ή και κατ' ίδίαν συναντήσεις.
Εγώ έχω καταλάβει ότι η ανάρτηση στο φόρουμ τέτοιων ποστ με αντιδικίες και κριτικές μόνο κακό κάνει στη σελίδα. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα πμ.

Και έλεγα ότι δε θα έγραφα απάντηση σε τέτοιο θέμα, αλλά να που δε κρατήθηκα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”