Αγαπητέ ΘΑΝΑΣΗ (με κεφαλαία όπως το προτιμάς)ΘΑΝΑΣΗΣ έγραψε:Μονο ηθικη στηριξη δεν βλεπω για δυο ανθρωπους που εχουν μεταπτυχιακα και εργασια και στερουνται αλλα πραγματα για να ασχοληθουν με τη σελιδα . Οταν αρχιζει δε το πετροβολημα κανουμε ολοι το κοροϊδο και ας καθαρισουν μονοι τους και κατα τα αλλα ολοι οι αλλοι μονο απαιτησεις εχουμε και αβερτα υποδειξεις λες και τους κοψαμε μισθο που ετσι και αλλοιως δε θα το συζητουσαν . Νισαφι
Σεβαστές καθ' όλα οι προγεγραμμένες απόψεις σου. Όμως - και το λέω για τό κομμάτι που αφορά σε εσένα, χωρίς φυσικά να υποδεικνύω - μην το γενικεύεις να χαρείς. Διατρέχεις άμεσο κίνδυνο να πέσεις σε ατόπημα πάλι. Κίνδυνο επίσης να προσβάλλεις την προσωπικότητα κάποιου.
Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι εδώ μέσα. Φυσικά και ο καθένας μας είναι μοναδική προσωπικότητα.
Όταν κάποιος δεν αντιδρά στα λογής λογής "πετροβολήματα", δεν είναι υποχρεωτικό το ότι κάνει το κορόιδο αφήνοντας μόνους τους Admins να καθαρίσουν, ακριβώς ισανάλογα όπως, αυτοί που αντιδρούν και "βοηθούν στο καθάρισμα", (θέλω να πιστεύω πως) δεν το κάνουν για να γλείψουν τους Admins. Κάποιες φορές η σιωπή αποδεικνύεται χρυσός.
Κατά την κρίση μου οι Admins δεν έχουν την ανάγκη στήριξης στο να καθαρίσουν στα "πετροβολήματα" και έτσι πρέπει να είναι. Ούτε ανάγκη καταξίωσης έχουν. Τους καταξιώνει το έργο τους. Όπως τόνισε και ο Μάκης σε άλλο ποστ, "σεβασμό στην προσπάθειά και το μεράκι που έχουν βάλει για την σελίδα" αναμένουν... Και τον δικαιούνται νομίζω.
Όσον αφορά στο "Νισάφι" που αναφωνείς, εκεί πράγματι με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!
Δύσκολα τα πράματα και για το "εξυπακούεται" και για το "εύκολα μετρήσιμη" καλέ μου ΑΝΤΩΝΑ.ΑΝΤΩΝΑΣ έγραψε:Άλλωστε η ηθική στήριξη εξυπακούεται,άν και δεν είναι εύκολα μετρήσιμη.
Και επί του θέματος έχω να πω πως αρχικά δεν διαφωνώ σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρηματικού ποσού προκειμένου να επιτευχθεί κάποιος σκοπός, πλην όμως θεωρώ πως πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία δεν πρέπει να φαίνεται η σελίδα ή/και οι δημιουργοί-διαχειριστές της. Θα χάσει, ή μάλλον θα κατηγορηθεί από κάποιους πως έχασε, τον μη-εμπορικό της χαρακτήρα, κάτι που δηλώνεται στο main page.