Σεξουαλικά νοούμενα και υπονοούμενα στο τραγούδι
Ερώτηση
Δυστυχός δεν έχω βρεί τίποτα στις αναζητήσεις μου με αυτούς τους τίτλους, γιαυτο σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ( για τον τίτλο η έχει κάποιο σύνδεσμο- link κτλ ) να τα παραθέσει (αν βέβαια αυτό είναι επιτρεπτό).
Ευχαριστώ προκαταβολικά
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
Πακη πηγες στον Τορινο κι εμαθες ...
Πολλα απο αυτα τα τοπωνυμια λοιπον που αναφερεις, ειχα ακουσει πολλες φορες αλλά και άλλες πολεις και πρωτευουσες, οπως Βρυξελλες, Μαράκας και αλλα εξωτικα που δε θυμαμαι ...
Ενας μπουζουξης που επαιξα αργοτερα, πιτσιρικας Σαλονικιος, θαρρω τονε λεγανε Παυλο, επαιζε το ιδιο κι εβαζε κι αυτος διαφορες πολεις, νομιζω εβαζε και Ελλαδα αυτος ...
Με τον Αγαθωνα που ανεβηκα μια φορα στο παλκο και παιξαμε λιγο, επαιξε το ιδιο τραγουδι κι εβαζε διαφορα τετοια ακαταλληλα ...
Νομιζω το λεει κι η Μαριω, κατι με Πουλοπουλο ...
Ο Μουρτος χρησιμοποιει νομιζω το ιδιο τραγουδι αλλα λεει αλλα, οπως "Πεντε ποντικοι βαρβατοι" και αλλα ...
υγ
καποιες εκφρασεις νεωτεριζουσες που γραφεις, καλο θα ηταν να μπαιναν τιποτα παύλες μια και ακουγονται καπως... ετσι μεσημεριατικα ...
- Pikinos
- Επικοινωνία:
το “τραγούδι“ που αναφέρεις:
1) δεν είναι τραγούδι ουσιαστικά
2) ούτε από “πικάντικους στίχους“ αποτελείται, παρά από προστυχιές
3) δεν αναφέρεται σε υπονοούμενα, παρά σε ευκόλως εννοούμενα.
Κοντολογίς, έχεις συνειδητοποιήσει τον χώρο στον οποίο βρίσκεσαι;
Πώς και δεν είναι τραγούδι αυτό το δημώδες αστικό;
Αφού όπως αποδεικνύεται από τις μαρτυρίες είναι μάλιστα και γνωστό σε διάφορες παραλλαγές ως σκωπτικό (ή σκοπτικό; ) άσμα το οποίο άδεται σε κατάλληλες περιστάσεις περιπαίζοντας φιλικά οικείους θαμώνες.
Βεβαίως ίσως η καταγραφή του εκτός μιας στενά επιστημονικής λαογραφικής αναθολόγησης να εξάπτει τα ήθη και να απαιτεί πολλαπλώς επισυρόμενα αποσιωπητικά και αστερίσκους, μολοντούτο δεν θεωρώ εύτοπο την συμπερασματική κατάληξη ότι το τραγούδι δεν είναι τραγούδι καν!!!
Και υπενθυμίζω: δεν υπάρχουν χυδαίες (ή πρόστυχες) λέξεις, υπάρχουν χυδαίοι (ή πρόστυχοι) άνθρωποι. Δεν έχει τύχει να γνωρίσω κανέναν.

- ntouzenis
οχι Μαράκας αλλα Καράκας !!!
και καλα : Μαγκα πηγες στο Καρακας κι εγινες καλος ...
Ακου τι σκέφτηκε ο ανθρωπος !!!
Και θυμηθηκα και τη Μελβουρνη ...
αυτο το συνδύαζε με το γ....ι με το μπαρδον ...
Και μια και ακουστηκε κατι πειραχτικο για την Κρητη,
να απαντησω κι εγω με ενα πειραχτικο δικο μου :
Μαγκα πηγες στο Μιζουρι ... και η συνεχεια παραλειπεται ...
- ΙΑΣΩΝΑΣ
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:

http://www.youtube.com/user/bikos68