"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)
- KONSTANTINOS
- More than 50 posts user

Να σαι καλά
Κωνσταντίνος
- Giannis_Naxos
Και κάτι ακόμα.Μπορούμε στην σύναξη να φέρουμε άτομα ''δικά μας'' τα οποία δεν είναι στο Rebetiko για διάφορους λόγους?(Εννοώ άτομα που ενδιαφέρονται για το ρεμπέτικο γενικότερα)
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Φίλε Κωνσταντίνε κρίμα που δεν προλαβαίνεις τη συγκέντρωση. Όταν έρθεις με το καλό έλα όποια μέρα γουστάρεις, νομίζω πως είναι το ίδιο άνετα και η Πέμπτη και η Κυριακή. Την Παρασκευή και το Σάββατο γίνεται λίγο χαμός μόνο, αλλά και τότε αν πάρεις ένα τηλέφωνο πιο νωρίς θα βρεις τραπέζι. Καλή αντάμωση...
Απάντηση 2 (_Giannis_20):
Γιάννη μην ξεγελιέσαι από τη μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία! Άλλωστε υπάρχουν πολλοί που δεν τους νοιάζει η ημερομηνία και απλά περιμένουν να ανακοινωθεί. Εγώ πιστεύω πως τελικά θα μαζευτεί λαός, αλλά και λίγοι να είμαστε δεν τρέχει τίποτα, είπαμε, όσοι πιστοί...
Λεπτομέρειες για το μέρος της συγκέντρωσης (Μισιρλού) θα βρεις πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου topic. Όσον αφορά την ημερομηνία, γι' αυτό ψηφίζουμε και από Δευτέρα θα τσεκάρουμε τα ποσοστά και θα ανακοινώσουμε την τελική ημερομηνία.
Τέλος όσον αφορά τα "δικά μας" άτομα, νομίζω πως μπορείς να φέρεις κάποιους (να τους "μυήσουμε" κιόλας

- Giannis_Naxos
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Σωτήρης