"Μάζωξη" του forum Κυρ. 18 Δεκεμβ. (Αφορά όλους)

"Κονσούλτο"
Απάντηση

Ποιά ημερομηνία προτιμάτε??

Το δημοψήφισμα λήγει την 21 Νοέμ 2005 03:55 pm

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
7
32%
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
3
14%
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12
55%

Σύνολο ψήφων: 22

Μήνυμα
Συγγραφέας
THETTALOS
More than 50 posts user

#36 Δημοσίευση από THETTALOS »

Νομίζω ότι πρέπει να κρατηθεί στην επικαιρότητα λίγο ακόμα αυτό το θέμα μήπως και πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το αντάμωμα.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#37 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Μην ανησυχείς Thettale! Να είσαι σίγουρος πως θα μαζευτούμε. Θα αφήσω το γκάλοπ μέχρι τη Δευτέρα και θα καταλείξουμε οριστικά!

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#38 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Σωτήρη ήθελα να σε ρωτήσω κατι πληροφοριακά. Ποιά μέρα είναι πιο άνετα στο μαγαζί, Πέμπτη ή Κυριακή; Ρωτάω μιας και δεν θα μπορέσω να βρεθώ στη συγκέντρωση μιας και πετάω στης 20 του μήνα. (αλλά θα στείλω αντιπρόσωπο :wink: ) Ωστόσο θα ήθελα να σας ακούσω και προσωπικά. Τι έχεις να μου προτείνεις;

Να σαι καλά

Κωνσταντίνος

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#39 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Παιδιά απ'ότι βλέπω δεν ενδιαφέρονται και πολλοί για την σύναξη που αναφέρετε... Αυτό που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι το που θα γίνει η μάζωξη γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει και πότε θα αποφασιστεί τελικά η ημερομηνία.Όποιος έχει την καλή διάθεση ας μου απαντήσει...

Και κάτι ακόμα.Μπορούμε στην σύναξη να φέρουμε άτομα ''δικά μας'' τα οποία δεν είναι στο Rebetiko για διάφορους λόγους?(Εννοώ άτομα που ενδιαφέρονται για το ρεμπέτικο γενικότερα)

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#40 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Απάντηση 1 (KONSTANTINOS):
Φίλε Κωνσταντίνε κρίμα που δεν προλαβαίνεις τη συγκέντρωση. Όταν έρθεις με το καλό έλα όποια μέρα γουστάρεις, νομίζω πως είναι το ίδιο άνετα και η Πέμπτη και η Κυριακή. Την Παρασκευή και το Σάββατο γίνεται λίγο χαμός μόνο, αλλά και τότε αν πάρεις ένα τηλέφωνο πιο νωρίς θα βρεις τραπέζι. Καλή αντάμωση...

Απάντηση 2 (_Giannis_20):
Γιάννη μην ξεγελιέσαι από τη μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία! Άλλωστε υπάρχουν πολλοί που δεν τους νοιάζει η ημερομηνία και απλά περιμένουν να ανακοινωθεί. Εγώ πιστεύω πως τελικά θα μαζευτεί λαός, αλλά και λίγοι να είμαστε δεν τρέχει τίποτα, είπαμε, όσοι πιστοί...
Λεπτομέρειες για το μέρος της συγκέντρωσης (Μισιρλού) θα βρεις πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα του συγκεκριμένου topic. Όσον αφορά την ημερομηνία, γι' αυτό ψηφίζουμε και από Δευτέρα θα τσεκάρουμε τα ποσοστά και θα ανακοινώσουμε την τελική ημερομηνία.
Τέλος όσον αφορά τα "δικά μας" άτομα, νομίζω πως μπορείς να φέρεις κάποιους (να τους "μυήσουμε" κιόλας :) ), απλά θα έλεγα όχι πάρα πολλούς την συγκεκριμμένη μέρα, μην τυχών τελικά και μείνουν άτομα του forum όρθια!

Άβαταρ μέλους
Giannis_Naxos
More than 50 posts user

#41 Δημοσίευση από Giannis_Naxos »

Ευχαριστώ πολύ Σωτήρη. Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω γιατι αν γίνει είμαι σιγουρος ότι θα περάσουμε καλα!Και μην ανησυχεις για το ποσους θα φερω, Για ενα ή 2 άτομα το πολύ μιλαω.

Ευχαριστω και παλι. 8)

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#42 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Παιδιά νομίζω πως φτάνει. Όσοι ψηφίσανε, ψηφίσανε, ας μην το κουράζουμε άλλο. Έστω και με μικρή διαφορά η 18η Δεκεμβρίου, κέρδισε. Οριστικά και αμετάκλητα (;) λοιπόν, η "μάζωξη" θα γίνει Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00. Η ώρα είναι ενδεικτική για να αρχίσουμε να μαζευόμαστε και να προλάβουμε να γνωριστούμε και να τα πούμε πριν αρχίσουν οι μουσικές.

Όσοι πιστοί προσέλθετε...
Σωτήρης

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”