Ζήτημα διατροφής η σεξουαλική επιλογή

"Κονσούλτο"

Θα συνάπτατε σχέσεις με χορτοφάγο;

Φυσικά ναι και εγω χορτοφάγος είμαι.
3
16%
Φυσικά ναι, αυτός/η θα τρώει την σαλάτα και εγώ το γουρουνόπουλο
13
68%
Με τίποτα, δεν εμπιστέυομαι άτομο που δεν τρώει παϊδάκια
3
16%

Σύνολο ψήφων: 19

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user

#15 Δημοσίευση από j1m »

Εγώ είδα στην τηλεόραση έναν κοτσονάτο γέρο 116 ετών,(ημερ.γέννησης 1892) που ζει στο χωριό Κυπαρίσσι λίγο έξω από την Πάτρα(όχι στο γνωστό Κυπαρίσσι Λακωνίας),ο οποίος αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι λόγω συνθηκών φτώχειας τις πρώτες δεκαετίες της ζωής του, δεν κατανάλωνε πολύ κρέας, κατά τα άλλα όπως ο ίδιος έλεγε έτρωγε απ'όλα,συνεχίζει και πίνει κρασάκι και τσίπουρακι και καπνίζει ακόμα παρακαλώ!Και ποτέ του δεν επισκέφτηκε γιατρό ούτε έχει πάρει ποτέ οποιουδήποτε έιδους φάρμακο!Στα λογικά του είναι μια χαρά και το μόνο του παράπονο είναι ότι όλοι οι σύντροφοί του από τον πόλεμο στην Τουρκία(1919-1922) έφυγαν και τον άφησαν τελευταίο.
Εγώ πιστεύω ότι έιναι θέμα γονιδίων,κράσης όπως λέμε.Εχω δει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις σε ορεινά κυρίως μέρη που οι άνθρωποι χωρίς διαιτολόγους-διατροφολόγους και άλλων ειδών γιατρούς και με σκληρές συνθήκες ζωής,μακροημερεύουν.

Άβαταρ μέλους
manosg
More than 50 posts user

#16 Δημοσίευση από manosg »

Οι άνθρωποι οι οποίοι αναφέρετε νομίζω ότι αποτελούν την εξαίρεση.
Ας λάβουμε υπόψη ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, δεν τρέφονται με μεταλλαγμένες τροφές, διοξίνες, δεν εισπνέουν μικροσωματίδια και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους κατανάλωναν υγιεινές τροφές (δεν είχαν την δυνατότητα να καταναλώσουν εξ ανάγκης μεγάλες ποσότητες κρεάτων, κ.α.). Τέλος δεν υπάρχει χορτοφάγος υπέρβαρος και σίγουρα δεν υπάρχει υπέρβαρος υπεραιωνόβιος.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι ο πατέρας μου στην κατοχή έφαγε τόσα κρεμμύδια και σκόρδα που εγώ δεν θα τα φάω ποτέ. :shock:

Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user

#17 Δημοσίευση από j1m »

Σαφώς και αποτελούν εξαίρεση όπως άλλωστε και όλοι οι υπεραιωνόβιοι.Απλά ήθελα να πω πως κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερο ρόλο στο να ζήσει κάποιος πολλά χρόνια παίζουν παράγοντες όπως η κληρονομικότητα και τα γονίδια,παρά το αν θα τρώει κρέας 3 φορές τη βδομάδα ή 4.Ολα βέβαια παίζουν ρόλο αλλά για παράδειγμα μπορεί κάποιος να προσέχει σε όλα(διατροφή,ύπνο,καθαρό αέρα κτλ) και να πεθάνει νωρίς ή τουλάχιστον όχι πλήρης ημερών από κάποια επάρατη νόσο(που επίσης είναι κληρονομική σε πολλές περιπτώσεις).

faidra
More than 50 posts user

#18 Δημοσίευση από faidra »

Για σένα Πικινε....Πικινος ακούει; over... :D

Αγαπητέ μου Πικινε
μου φαίνεται ωραίο
να σχολιάσουμε μαζί
το παραπάνω νέο.

Για τον Κινέζο λέω ντε,
που θέλει κατά τ'άλλα
να ξεπεράσει στη ζωή
κι αυτόν το Μαθουσάλα!

Να τα χιλιάσει θέλησε,
το έβαλε σκοπό,
κι έκοψε... τί δεν έκοψε...
άντε να μην το πω!

Είναι τερατωδέστατο
είναι tres grand complexe
για να γενείς αθάνατος
να κόψεις και το σεξ.

Ούτε στον Όλυμπο οι θεοί
για την αθανασία
δέν άφηναν το νέκταρ τους,
δε χάναν την ουσία ! ;)

Φάε κοψίδι, κάνε σεξ,
γλέντησε και να πίνεις,
όπως σοφά το έθεσε
κι ο φίλος Κατσαμπίνης!

Τι να το κάνεις που θα ζεις
και δυό χιλιάδες χρόνια,
όταν για "τούτο" και γι' "αυτό"
δε σου λαλούν τ'αηδόνια;

Κανένας φίλε στη ζωή
στ'αλήθεια δεν προκόβει
όταν αρχίσει βαθμηδόν
όλο κάτι να κόβει!

Έ ρε Κινέζε έρημε
και να 'ξερες τί χάνεις!
Με το χορτάρι μάγκα μου
τα χίλια δεν τα πιάνεις.

Άν θέλεις όντως να χαρείς
ξεκίνα με παϊδάκια,
κι ύστερα όρμα ακάθεκτος
σε χίλια πιπινάκια.

Έτσι θα έχει νόημα
η ευχή: "Να τα χιλιάσεις"!
Ουφ! Του τα είπα απ'την καλή,
σειρά έχει ο Θανάσης! :D:D:D:D:D

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#19 Δημοσίευση από ikarus260 »

Εδώ φίλε J1M ένας φίλος του πατέρα μου πέθανε από καρκίνο, ενώ ούτε κάπνιζε ούτε έπινε, έκανε υγειινή τροφή και μάλιστα γυμναζόταν!!! δεν ήταν πολύ μεγάλος γύρω στα 60 με 65

ΑΝΤΩΝΑΣ
More than 150 posts user.

#20 Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΑΣ »

Στο Άγιον Όρος δεν καταναλώνουν ποτέ κρέας και ζωικά παράγωγα,κάνουν πολλές νηστείες και σε γενικές γραμμές δεν είναι υπέρβαροι.Είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα για το θέμα που αναπτύσσετε.Και πάλι σε γενικές γραμμές ζούν παραπάνω από τον μέσο όρο και μάλιστα ιδιαίτερα εκείνοι που τηρούν περισσότερο αυστηρά τους κανόνες (ερημίτες ασκητές),με συνθήκες διαβίωσης εξαιρετικά δύσκολες.

Άβαταρ μέλους
manosg
More than 50 posts user

#21 Δημοσίευση από manosg »

Θα συμφωνήσω με τον ΑΝΤΩΝΑ γιατί ΕΙΝΑΙ συμπατριώτης?>¨,>/"[¨[_ :roll: :lol: :lol:

φΑιΔρΑ ΩρΑιΟι ΣτΙχΟι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”