Απορία!

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
ΘΑΝΑΣΗΣ
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ
Δεν μπορω να καταλαβω ( φταιει και το χαμηλο IQ ; ) , αυτη την επιθεση κατα Μακη και Κωστα (ιδιως ) ο οποιος και εξηγησε τους λογους αποκλεισμου απο τη σελιδα καποιων , χωρις να μπει σε λεπτομερειες που δεν θα προσφεραν τιποτε . Υπαρχει λοιπον μια σελιδα με
1. δυνατοτητα ανεβασματος και κατεβασματος τραγουδιων , κατω απο καποιους κανονες που εβαλε φανερα ο δημιουργος της σελιδας
2. Με φορουμ στο οποιο ανοιγονται διαφορα θεματα απο τα μελη και κανονες που δεν εβαλε φανερα , αλλα ειναι η δικη του αισθηση του θεματος
Οποιος λοιπον ηθελε εγινε μελος και συμμετεχει σε οποιο κομματι γουσταρει.
Αν δεν γουσταρει δεν ξαναμπαινει στελνει και ενα πμ ή φτιαχνει ενα ποστ και χ...... πατοκορφα το ντουετο και την κανει .
Ολοι μα ολοι εχουμε παρει απο τη σελιδα πολλα περισσοτερα απο οσα δωσαμε στο μετρο των δυνατοτητων του ο καθενας .
Αυτα περι δημοκρατιας δεν τα καταλαβαινω , αμα φτιαξουμε ενα συλλογο που θα ανοιξει και σελιδα ναι θα υπαρχουν δημοκρατικες διαδικασιες (αρα ποτε αποφασεις ) για το τι θα ανεβει , ποιος θα αποκλειστει , ποιανου θα στησουμε αγαλμα κλπ
Ειμαι περιεργος να δω φιλια και ασπασμους στην επομενη μαζωξη
Υ.Γ. Βριστε αφοβα εχω ανοσια
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
Preacher
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από Preacher »

Αν και είπα στην αρχή να μην απαντήσω αποφάσισα να το κάνω για να ξεκαθαριστούν ορισμένα πραγματάκια που εντέχνως ή ατέχνως εθίγησαν. Και θα απαντήσω στον καθένα των γραφόντων με ύφος ανάλογο των γραφομένων τους.

Βάγγο, εγώ δεν όρισα κανέναν κανονισμό με τα γραφόμενά μου και φυσικά και δεν παίρνω τίποτα πίσω από το τότε κείμενό μου το οποίο και παραθέτεις. Με παρεξήγησες όμως και αυτό μου προκαλεί απορία αφού σε θεωρώ και ευφυή και προσεκτικό στα όσα διαβάζεις και στα όσα γράφεις. Δεν ζήτησα σε κανένα σημείο στο προηγούμενο κείμενό μου δημοκρατικές διαδικασίες...ούτε και έθεσα κανένα δημοψήφισμα για επαναφορά της Ιωάννας στη σελίδα. Λίγο με νοιάζει αν θα της επιτραπεί η είσοδος και να σου πω την αλήθεια και αν θέλεις πίστεψέ το, χωρίς να έχω μιλήσει μαζί της τον τελευταίο καιρό, φαντάζομαι πως λίγο την ενδιαφέρει και εκείνη. Εγώ μίλησα καθαρά για αποπομπή μέλους της παρέας χωρίς ευκρινείς λόγους. Εγώ αιτίες της αποπομπής, παρόλο που ρώτησα, δεν έμαθα. Οπότε η απόφαση επάρθη κατ' εμέ αναίτια. Όταν ζητάω όμως εξηγήσεις από κάποιον και η απάντηση που παίρνω είναι επανάληψη της ειλημμένης ήδη απόφασης και τέλος, τότε φυσικό είναι να επαναστατώ. Θα μου πεις τώρα βρε αδερφέ και τι σε νοιάζει εσένα. Θα σου το εξηγήσω και αυτό. Όταν με καλέσεις σπίτι σου και σου πω θα έρθω με ένα φίλο μου και μου πεις έλα, αλλά φτάνοντας στο σπίτι σου στραβώσεις με τον φίλο μου για κάποιον λόγο που αρνείσαι να μου πεις και τον πετάξεις έξω, φυσικό δεν είναι να με ενδιαφέρει? Κάτι παρόμοιο λοιπόν συμβαίνει και εδώ...
Συνέκρινες Βάγγο το περιστατικό της Ιωάννας με αυτό του Σάκη. Οι δύο περιπτώσεις έχουν μια σημαντική διαφορά στην ουσία τους. Ο Σάκης ήξερα τι έκανε και που διαφωνούσε με το πνεύμα της σελίδας... συμφωνούσα ή διαφωνούσα με την ανακήρυξή του ως ανεπιθυμήτου δεν έχει σημασία ... γνώριζα τι έκανε και πως αυτό που έκανε αντίκειτο στο πνεύμα της σελίδας και δεν ήταν απλά μια προσωπική έριδα. Στην περίπτωση της Ιωάννας δεν γνωρίζω. Φυσικά ίδια περίπτωση με του Σάκη και αυτή του Μπιλάρα όπου ήταν οφθαλμοφανώς προκλητικός προς τα μέλη το πνεύμα και αυτά που αντιπροσώπευε η σελίδα και αποπέμφθη.
Άναφορικά τώρα με την προσφορά της Ιωάννας στη σελίδα εσύ είδες τέσσερα τραγουδάκια (3 στα 4 μαλιστα αφορουν περιοδο που δεν ενδιαφερει την σελιδα αμεσα) όπως αναφέρεις ... δηλαδή εμένα βρε Βάγγο που δεν εχω ανεβάσει κανένα τραγούδι όχι μόνο έπρεπε να με διώξουνε, αλλά θα έπρεπε να με κρεμάσουν και στο Σύνταγμα προς παραδειγματισμό αυτών των τιποτένιων που εισέρχονται στη σελίδα και δεν ανεβάζουν τραγούδια. Τώρα το τι εισέπραττες εσύ προσωπικά από τα γραφόμενα της Ιωάννας στη σελίδα δεν με αφορά, όχι γιατί δεν τρέφω σεβασμό προς το πρόσωπό σου αλλά γιατί δεν την απέπεμψες εσύ... εκτός αν το έκανες και δεν το ξέρω. Αυτό που με ενδιέφερε πρωτίστως ήταν να μάθω τους λόγους για τους οποίους άπεπέμφθη αλλά και με ποιά κριτήρια. Αν τα κριτήρια είναι κατά την ταπεινή μου άποψη δίκαια τα σέβομαι ...αν όχι αποχωρώ ...σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητώ την επιβολή δημοκρατίας στη σελίδα όπως μου προσάπτεις!

Θανάση, την επίθεση κατά Μάκη και Κώστα δεν καταλαβαίνω που την είδες...εκτός αν σου αρέσει να κυνηγάς φαντάσματα! Ο Μάκης κι ο Κώστας είναι ιδιοκτήτες και διαχειριστές, αυτοί απέπεμψαν και ο Κώστας απάντησε με τον τρόπο που δεν μου άρεσε και δικαιούμουν και δικαιούμαι να σχολιάσω. Τις επιθέσεις δεν ξέρω από τις εκμαίευσες...πιθανόν να βλέπεις πολλές πολεμικές ταινίες τελευταία γιατί δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά! Διότι λανθασμένα αναφέρεις πως ο Κώστας με τον οποίο παρεπιπτώντως ουδέποτε έχω διαπληκτισθεί και με τον οποίον ουδέν έχω να χωρίσω, εξήγησε τους λόγους της αποπομπής.
Έγραψες:
Υπαρχει λοιπον μια σελιδα με
1. δυνατοτητα ανεβασματος και κατεβασματος τραγουδιων , κατω απο καποιους κανονες που εβαλε φανερα ο δημιουργος της σελιδας
2. Με φορουμ στο οποιο ανοιγονται διαφορα θεματα απο τα μελη και κανονες που δεν εβαλε φανερα , αλλα ειναι η δικη του αισθηση του θεματος
Κατά την δική μου την αίσθηση υπήρχε μια σελίδα με
1. μια παρέα διαδικτυακή που συνεχώς μεγάλωνε
2. δυνατοτητα ανεβασματος και κατεβασματος τραγουδιων από την ως άνω παρέα, κατω απο καποιους κανονες που εβαλε φανερα ο δημιουργος της
σελιδας
3.Με φορουμ στο οποίο ανοίγονται διαφορα θεματα απο τα μελη και κανονες που δεν εβαλε φανερα , αλλα ειναι η δικη του αισθηση του θεματος όπως εξελίχθηκε και εξελίσσεται μέσα από αυτή την παρέα, γιατί αλλοιώς το φόρουμ αυτό θα ήταν ένα νεκρό κείμενο παράθεσης πληροφοριών και δεν θα είχε λόγο ύπαρξης αφού αυτό το κάνουν πολλά από τα μέλη αυτής της παρέας στο γουίκι.
Τα ανωτέρω επιγραμματικά ως ουσίαν ... ανούσια αφού καμία σχέση με το θέμα που θίγεται εδώ δεν έχουν.
Αναφορικά με το ποιός μπαίνει ποιος βγαίνει τι κάνει ποιός στέλνει πμ και ποιός ... αφοδεύει... πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν με το θέμα που θίγω, εκτός φυσικά αν θέλεις να καυτηριάσεις αυτό που είπα περί αυτοαποκλεισμού οπότε το εκλαμβάνω ώς προσωπικό σχόλιο και σου απαντώ πως το τι κάνω είναι δικός μου λογαριασμός και με ποιον τρόπο το εκφράζω πάλι δικός μου. Σχετικά με το πόσα έχουμε πάρει από τη σελίδα και πόσα έχουμε δώσει συμφωνώ μαζί σου αλλά και πάλι δεν βλέπω σχέση με το θιγόμενο ζήτημα ίσως τελικά και το δικό μου iq να είναι χαμηλό. Όσον αφορά τα περί δημοκρατίας ( κατά την οποία όπως λες δεν λαμβάνονται ποτέ αποφάσεις ....οπότε να φέρουμε το βασιλιά ή ε ρε Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται) διάβασε προσεκτικότερα τα γραφόμενά μου και τις διευκρινήσεις που έδωσα πιο πάνω και θα καταλάβεις! Τέλος είμαι περίεργος κι εγώ να δω άμα θα ανταμώσεις την Ιωάννα πουθενά σε κανένα μαγαζί με την οποία ίσαμε τώρα ήσουν ομοτράπεζος αν θα την ασπασθείς όπως ίσαμε τώρα έκανες ή αν θα την αγνοήσεις ως το μαύρο πρόβατο που κατέστρεψε αυτόν τον κόσμο τον όμορφο, τον αγγελικά πλασμένο που αναφέρεις.
Τους εχθρούς μου τους ξαίρω... τους φίλους μου φοβάμαι...

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#10 Δημοσίευση από max »

Από τη στιγμή που ο ένας από τους αντμινς κρίνει ότι θίγεται επανηλημμένα από τις ενέργειες του προσώπου που έγινε μπαν τι δεν μπορείτε να καταλάβετε ;

Για ολους όσους εχουν εκδιωχτεί από τη σελίδα υπήρχε πάντα λόγος και δεν νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να τον αναλύουμε διεξοδικά με ανακοινώσεις. Και το ότι συνεχίζουν να είναι απέξω είναι γιατί ο χρόνος είναι ακόμα πιο περιορισμένος για να ασχολούμαστε με τη σελίδα και κρίναμε ότι θα δώσουν αφορμή για προβλήματα και τσακωμούς ξανά στο μέλλον εαν τους βάλουμε πάλι μέσα.

Θα ήθελα η συζήτηση να σταματήσει εδώ. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανέναν γιατί κλειδώσαμε μια συζήτηση ή γιατί διώξαμε κάποιο μέλος.
Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι είμασταν ελαστικοί όσο δεν πάει για πολύ καιρό (δεν είχε κλειδώσει τοπικ τα 3 πρώτα χρόνια της σελίδας! ) πράγμα που οδήγησε στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι και να κλείσουμε για μερικούς μήνες. Μετά μας κατηγορούσαν κάποιοι ότι "βρωμάει η δουλειά", ότι είμαστε απαράδεκτοι γιατί δεν βγάλαμε ανακοινώσεις οτι κλείνουμε και πολλά άλλα.
Σεβαστείτε την προσπάθειά μας και όλο το μεράκι που έχουμε βάλει για αυτή τη σελίδα.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Λοιπόν, ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που γράφω και να κλείσει το θέμα εδώ.
Αν κάποιοι πιστεύουν πως έκανα λάθος που άνοιξα το θέμα γενικά, δεν με ενδιαφέρει, και θα εξηγήσω τι εννοώ. Αν κάποιοι όμως πιστεύουν πως έκανα λάθος επειδή άνοιξα το θέμα δημόσια, ίσως και να έχουν δίκιο (;). Ο λόγος όμως ήταν απλός! Πιστεύω στην παρεΐστικη λειτουργία της σελίδας (αυτό δεν είμαστε άλλωστε; Μια παρέα με κοινό ενδιαφέρον για το λαϊκό τραγούδι;) και θα έκανα το ίδιο αν βρισκόμασταν όλοι μαζί σε ένα ταβερνάκι ή σε ένα κάμπινγκ. Θα το συζητούσα με τους φίλους μου...
Τον Μάκη, τον Κώστα και την Ιωάννα, τους γνώρισα εδώ όπως και τόσους άλλους φίλους και αισθάνομαι πολύ τυχερός γι αυτό! Είναι πραγματικά ό,τι πολυτιμότερο μου πρόσφερε μέχρι σήμερα η σελίδα! Με την Ιωάννα λόγω χιλιομετρικής απόστασης κατάφερα να κάνω περισσότερη παρέα απ' ότι με τα άλλα δύο παιδιά. Θα μπορούσε να έχει συμβεί το αντίθετο αν ζούσα στην Κρήτη... Παρ' όλα αυτά σέβομαι τον κόπο, τις αγωνίες και την προσφορά και των τριών κι έτσι μπορώ νομίζω να τους θεωρώ φίλους μου και τους τρείς απ' τη στιγμή που με όλους έχουμε πιεί και δυο κρασιά (έτσι το βλέπουμε στο χωριό μου...!).
Άρα όταν βλέπω δυο φίλους να είναι τσακωμένοι ΟΦΕΙΛΩ να κάνω μια προσπάθεια να συμφιλιώσω τα δύο μέρη, αν θέλω να θεωρούμαι φίλος τους! Δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα έκανε κάτι άλλο στην καθημερινή ζωή; Υπάρχει κάποιος που θα με έβλεπε πέρσι στο κάμπινγκ, ας πούμε, να τσακώνομαι με την Ιωάννα (π.χ.) και δεν θα έλεγε μια κουβέντα, παρά θα συνέχιζε ατάραχος να τραγουδάεοι και να πίνει τα κρασάκια του; Αν έχω τέτοιο φίλο και δεν το ξέρω... να τον χαίρομαι!
Το ότι ο ένας αντμίν κρίνει ότι θίγεται επανειλλημένα από την Ιωάννα το διάβασα τώρα από τον Μάκη. Δεν μ' αρέσει να κάνω τον έξυπνο κάνοντας υποδείξεις, αλλά αν αυτή η απάντηση είχε δωθεί από την αρχή με την υποσημείωση ότι θα τα πουν οι δυό τους και θα κοιτάξουν να τα βρούνε, θα ήμουνα υπερ-ευχαριστημένος, ακόμα κι αν δεν τα κατάφερναν και τα έσπαγαν οριστικά. Θα ήξερα πως είναι μια παρεξήγηση μεταξύ δυο φίλων όπως συμβαίνει σε όλους μας κάποιες φορές, αλλά θα αντιμετωπιστεί ανθρώπινα. Ελπίζω να γίνει έστω και τώρα...
Σταματάω εδώ και εύχομαι να υιοθετηθεί από όλους μια συμπεριφορά αντίστοιχη με αυτή που υπάρχει στις εκάστοτε συναντήσεις (δεν εννοώ υποκριτική, αν υπάρχει τέτοια...), εννοώ πραγαματικά φιλική αμμεσότητα και ανοιχτά μυαλά και συζητήσεις. Ακόμα και με καυγάδες. Είναι πιο ειλικρινής από τους "υποκριτικούς χαμηλούς τόνους" όταν δεν είναι η ώρα για τέτοιους...

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#12 Δημοσίευση από bill1961 »

Ήταν μεγάλη η λύπη μας που έκλεισε η σελίδα, μεγάλη και η αγωνία μας αν θα ανοίξει, πότε θα ανοίξει, αλλά πολύ μεγαλύτερη η χαρά μας όταν επιτέλους άνοιξε, τόσο μεγάλη που ξεχάσαμε να ρωτήσουμε ΓΙΑΤΙ ρε παιδιά, τι έγινε? (ή απλά πείσαμε τους εαυτούς μας να διώξει την ερώτηση από το κεφάλι μας και να συνεχίσουμε σα να μην είχε συμβεί τίποτα). Ήταν βέβαιο όμως πως, κάποτε θα άνοιγε αυτό το θέμα. Ο Σωτήρης είπε τον καλύτερο τρόπο:
...όταν βλέπω δυο φίλους να είναι τσακωμένοι ΟΦΕΙΛΩ να κάνω μια προσπάθεια να συμφιλιώσω τα δύο μέρη, αν θέλω να θεωρούμαι φίλος τους!
Δε θέλω να συμπληρώσω τίποτα άλλο.

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#13 Δημοσίευση από Dreamlander »

Θαυμάσια!

(Είμαι και εγώ ένας από τα μέλη της παρέας της Ιωάννας και ένας από αυτούς που επιθυμούν την επιστροφή της στη σελίδα. Συγχρόνως, γιατί όλοι συνειδητοποιήσαμε λίγο ως πολύ τι θα πει η σελίδα να είναι ανενεργή, δεν θέλω να δημιουργούνται προβλήματα στη σελίδα και την διαχείριση της).

Δεν κατάφερα να πω την άποψη μου μέχρι τώρα γιατί αν και όπως είπα θέλω την επάνοδο της Ιωάννας, διαφωνώ με τον τρόπο που ανακινήθηκε το θέμα. Αν είχα πει την άποψη μου νωρίτερα, πιθανόν και να είχα παρεξηγηθεί από κάποιους - φίλους κυρίως.
Νομίζω πως τώρα έγινε (αν και με κάποια καθυστέρηση) αυτό που έπρεπε να γίνει εξ αρχής και συγχρόνως με το αρχικό ποστ του Σωτήρη: Η κοινοποίηση στους Admins, μέσω κάποιου εξ ημών που ανήκουμε στο κύκλο της παρέας της Ιωάννας, της θέλησης της να επανέλθει στην σελίδα, ή της επιθυμίας της να επιλυθεί το πρόβλημα ή ότι άλλο κρίνει η ίδια να πει (ειλικρινά δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της επιστολής στην οποία αναφέρεται ο Σωτήρης). Στην συνέχεια αν είχαν κάποιοι να πουν κάτι σχετικό με το θέμα, θα το έλεγαν...

Από εδώ και πέρα είναι θέμα Admins. Και κακά τα ψέματα παιδιά. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό το γνωρίζουν καλά οι έχοντες εμπειρία από ιντερνετικές κοινότητες, οι διαχειριστές δεν υποχρεούνται σε απόδοση λογαριασμού για τις κρίσεις τους.

Ας αναμένουμε όλοι λοιπόν τις όποιες εξελίξεις (κοινοποιήσιμες ή μη) διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους, αποδεικνύοντας (όχι μόνον στο Σωτήρη που τους θεωρεί δεδομένα υποκριτικούς) πως οι χαμηλοί τόνοι μάλλον ωφελούν παρά βλάπτουν. Ας μην δίνουμε τροφή στους χαιρέκακους γύρω μας.

χαμογελώντας...

Ηρακλής
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#14 Δημοσίευση από Dreamlander »

Μπερδεύτηκα... Πριν από το προηγούμενο ποστ μου, υπήρχε ένα ποστ του Σωτήρη βάσει του οποίου έγραψα τα όσα έγραψα. Τώρα όμως δεν φαίνεται αυτό το ποστ με αποτέλεσμα το δικό μου να μοιάζει ανακόλουθο... :o
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”