Για τους φίλους του ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗ (Μάρκος) από την Καρδίτσα

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#15 Δημοσίευση από Dreamlander »

elenh έγραψε:Καμάκια τσιμπήσατε σαν χάνοι.
$@' @<+*&%{}!!!
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

markikos7

#16 Δημοσίευση από markikos7 »

1/αν και θα τα πούμε απο κοντά κύριε σωτηρη ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΟΛΟΓΟΙ ΤΣΙΤΣΑΝΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΤΙΜΑΡΚΟΛΟΓΟΙ..

2.ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ

ΜΑΡΚΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ... :

elenh

#17 Δημοσίευση από elenh »

Άγαπητέ markikos7
1. Ο δίσκος και η ΑΕΠΙ για το Μπουζούκι μου διπλόχορδο φέρουν ως συνθέτη τον Περιστέροι και στοιχουργό τον Μ. Μάτσα
2. Το Κατινάκι αγαπητέ markikos7 εγώ το έβγαλα στην πιάτσα, από εκεί το βρήκες κ΄ εσύ. Το πήρα πρίν ένα χρόνο περίπου από συλέκτη, που τον γνωρίζεις αλλά δεν μπορείς να φανταστής ότι το πήρα. Με λίγα λόγια εγώ το έδωσα στον Άλκη ο Άλκης στον Φάνη κ.λ.π. Αυτά τα ξέρει ο Σπύρος. Τώρα ανεβάζω όλα τα δημοτικά του Νάκου, από μένα τα βρήκατε κι΄αυτά, εκτός
από τα δύο Βάλς , αυτά θα στα βάλω να τ΄ακούσεις πρός το παρών.

markikos7

#18 Δημοσίευση από markikos7 »

Τα χουμε πει για τα τραγούδια του Μάρκου και τα ονόματα.. αυτα είναι για την πρωτη δημοτικου..τα τραγούδια ειναι του περιστερη οσο πηγε και ο μαρκος στην αμερικη οπως ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ..ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ολοι ξέρουν την αληθεia λιγο να μπανίζουν απο Μαρκο και ρεμπέτικο..

2.Αν αυτά πιστεύετε αυτα που λέτε για τα τραγούδια του Μαρκου Κακό του κεφαλιού σας..

ΤΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ; :lol:
ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΚΟΥ;

3.ξέσπασε καρδιτσιωτικος εμφύλιος η νομίζω;

4.ΜΑΡΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΥ ΑΠΕΘΑΝΕΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ...

elenh

#19 Δημοσίευση από elenh »

Φίλε Άρη δεν μπαίνει θέμα εμφυλίου, σιγά μην πάρουμε και τις καραμπίνες για τον Μάρκο, απλά η λογική η δικιά μου είναι, ότι γράφει ο δίσκος γίνεται δεκτό. Νομίζω δεν είναι λογικό μετά από 70 χρόνια να λέμε ότι ο ένας έκλεψε τον άλλο κ.λ.π.
Όπως δεν είναι λογικό να απορρίπτουμε το έργο του Τσιτσάνη του Περιστέρη και όλων των άλλων δημιουργών του ρεμπέτικου, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους.
Εκτός αυτών τον Μάρκο δεν τον αμφισβητεί κανένας, πώς είναι δυνατόν να μου ρίχνεις μομφή ότι τον αμφισβητώ εγώ που τα περισσότερα τραγούδια που ακούω είναι του Μάρκου. Τα τραγούδια του Μάρκου είναι τραγουδάρες , είναι δεν είναι δικά του δεν με ενδιαφέρει, εγώ αυτά ακούω 40 χρόνια και μέχρι να πεθάνω αυτά θ΄ ακούω.
Και για να σε φτιάξω λίγο θα ανεβάσω μερικά τραγούδια του Στράτου.
- Να δούμε πότε θα ακούσουμε καμιά πενιά γιατί φίλε όλα μας πάνε ανάποδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”