$@' @<+*&%{}!!!elenh έγραψε:Καμάκια τσιμπήσατε σαν χάνοι.
Για τους φίλους του ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗ (Μάρκος) από την Καρδίτσα
- Dreamlander
- More than 150 posts user.
2.ΤΟ ΚΑΤΙΝΑΚΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ
ΜΑΡΚΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ... :
1. Ο δίσκος και η ΑΕΠΙ για το Μπουζούκι μου διπλόχορδο φέρουν ως συνθέτη τον Περιστέροι και στοιχουργό τον Μ. Μάτσα
2. Το Κατινάκι αγαπητέ markikos7 εγώ το έβγαλα στην πιάτσα, από εκεί το βρήκες κ΄ εσύ. Το πήρα πρίν ένα χρόνο περίπου από συλέκτη, που τον γνωρίζεις αλλά δεν μπορείς να φανταστής ότι το πήρα. Με λίγα λόγια εγώ το έδωσα στον Άλκη ο Άλκης στον Φάνη κ.λ.π. Αυτά τα ξέρει ο Σπύρος. Τώρα ανεβάζω όλα τα δημοτικά του Νάκου, από μένα τα βρήκατε κι΄αυτά, εκτός
από τα δύο Βάλς , αυτά θα στα βάλω να τ΄ακούσεις πρός το παρών.
2.Αν αυτά πιστεύετε αυτα που λέτε για τα τραγούδια του Μαρκου Κακό του κεφαλιού σας..
ΤΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ;

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΚΟΥ;
3.ξέσπασε καρδιτσιωτικος εμφύλιος η νομίζω;
4.ΜΑΡΚΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΣΥ ΑΠΕΘΑΝΕΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ...
Όπως δεν είναι λογικό να απορρίπτουμε το έργο του Τσιτσάνη του Περιστέρη και όλων των άλλων δημιουργών του ρεμπέτικου, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους.
Εκτός αυτών τον Μάρκο δεν τον αμφισβητεί κανένας, πώς είναι δυνατόν να μου ρίχνεις μομφή ότι τον αμφισβητώ εγώ που τα περισσότερα τραγούδια που ακούω είναι του Μάρκου. Τα τραγούδια του Μάρκου είναι τραγουδάρες , είναι δεν είναι δικά του δεν με ενδιαφέρει, εγώ αυτά ακούω 40 χρόνια και μέχρι να πεθάνω αυτά θ΄ ακούω.
Και για να σε φτιάξω λίγο θα ανεβάσω μερικά τραγούδια του Στράτου.
- Να δούμε πότε θα ακούσουμε καμιά πενιά γιατί φίλε όλα μας πάνε ανάποδα.