ֱֳֹ װַֽ ׃ֱֵֹׁ ֵֹּֽֿׁ װַ׃ ֱױֳַ׃
Για πολιτικές συζητήσεις κλπ υπάρχουν και άλλα φόρουμ. Εδώ μέσα δε θέλουμε πολλές συζητήσεις για πολιτική, κόμματα κλπ
(Σημείωση 27/06/2007 21:50 : Αρχικά είχα γράψει περισσότερα πράγματα εδώ, ωστόσο τα περιορίζω προκειμένου να μη μας αποσπούν από την ουσιά: )
Όποιος θέλει να γράψει κάτι σχετικό με τη σειρά ας γράψει. Διαφορετικά, αν δω ότι όσες πολιτικολογίες ήδη έχουν γραφτεί σπρώχνουν τη συζήτηση σε άσχετη κατεύθυνση, θα επέμβω.
- Marios 2nd
- More than 50 posts user
- Dreamlander
- More than 150 posts user.
Κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω. Τόνισα απ' την αρχή πως δεν πολιτικολογώ και το τήρησα με το ύφος των γραφομένων μου μέχρι τέλους. Τώρα αν κάποιοι με αντιμετώπισαν σαν κατήγορο προσώπων ή καταστάσεων και αυτοβούλως ανέλαβαν τον ρόλο του υπερασπιστή, είναι δικα;iωμα τους (και πρόβλημα τους)...
Όμως δεν δύναμαι να αφήσω ασχολίαστα τα γραφέντα:
και καταλήγει:mertzanos έγραψε:...πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι. τοτε οι ρεμπετες δεν ειναι σαν και μας σημερα (αν μπορει καποιος να μας πει ετσι) τοτε συνοδευονταν με ολα τα χαρακτηριστικα αυτου του τροπου ζωης (χασις ναρκωτικα υποκοσμος νταβατζηλικια)...
...ΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΣΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΝΑ ΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ?
Ε ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ !
Δεν είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος πως την καταξιωμένη λαϊκή μας μουσική εν έτει 1947, άκουγαν μόνο παράνομοι, ναρκομανείς, νταβατζήδες και γενικότερα ο υπόκοσμος ( αλήθεια αγαπητέ mertzanos, γνωρίζεις άραγε πόσα απ' τα λεγόμενα "χασικλίδικα" τραγούδια ηχογραφήθηκαν το συγκεκριμένο έτος; Και πόσοι από αυτούς τους δίσκους πωλήθηκαν; ).mertzanos έγραψε:...προφανως το κκε δεν ειχε ουτε εχει καποια αντιθεση με την συγκεκριμενη μουσικη αλλα με τον συνολικο τροπο ζωης ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΡΚΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ !!!!!!
εκαστοτε το συστημα ειχε ενσωματομενο το ναρκωτικο ως εργαλειο υποταγης συνειδησεων !!!!!!!!!
Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις να έχεις και αυτό είναι σεβαστό, αλλά μην την δημοσιοποιείς έτσι άνευ σκέψης. Εκτίθεσαι! Ή ίδια η λαϊκή μας μουσική με την βαρύτητα του όγκου της σε διαψεύδει. Για να μην πω πως σε γελοιοποιεί.
2. Απορώ πως δεν αντέδρασε κανείς άλλος και κυρίως οι Admins, για κάτι που γράφτηκε εδώ και τρεις ημέρες, το οποίο παραποιεί εντελώς την ουσία της ύπαρξης της λαϊκής μας μουσικής την οποία η σελίδα υπηρετεί με τόσο μεράκι και αγάπη.
3. Το δημοσίευμα μου στην διάθεση των Admins.
- max
- Επικοινωνία:
Ηρακλή έχω τόσα πολλά πράγματα να με τρέχουν αυτό τον καιρό που απλά μπαίνω μέσα σε διαλείμματα από τη δουλειά μου, να δω αν όλα πάνε καλά, να βάλω ενα τραγουδι στο ράδιο κλπ. Ειλικρινά δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλα τα ποστς που γράφονται ανά καιρούς.Dreamlander έγραψε: 2. Απορώ πως δεν αντέδρασε κανείς άλλος και κυρίως οι Admins, για κάτι που γράφτηκε εδώ και τρεις ημέρες, το οποίο παραποιεί εντελώς την ουσία της ύπαρξης της λαϊκής μας μουσικής την οποία η σελίδα υπηρετεί με τόσο μεράκι και αγάπη.
3. Το δημοσίευμα μου στην διάθεση των Admins.
Οι admin δεν είναι ο καλός ή κακός μπαμπας της σελίδας για να σας κάνει ντα, υποτίθεται ότι τα forums είναι για να εκφράζει ο καθένας τις απόψεις του. Μπορείς και εσύ μιας που συμμετέχεις σε αυτή τη σελίδα που υπηρετεί την λαΙκη μας μουσική με μεράκι και αγάπη (όπως λες παραπάνω) να εκφράσεις τις απόψεις σου κ να βοηθήσεις στο να αποκατασταθεί η αλήθεια. Ας μην πετάμε το μπαλάκι συνέχεια στους αδμινς, είναι κ αυτοί άνθρωποι κ μπορεί να μην έχουν το χρόνο κ τη διάθεση πλέον να είναι συνέχεια πάνω από τη σελίδα.
ΥΓ Δεν καταλαβαίνω γιατί εισέρχεσαι σαν κρυφός χρήστης, αφού έχεις ενεργό ρόλο ( κ το θέλουμε όλοι αυτό) στο φόρουμ, στο τσατ, στις παραγελιές.
- Dreamlander
Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη σου περί έκφρασης της άποψης μου κλπ. Όπως κι εσύ διαπιστώνεις αυτό ακριβώς κάνω.
Εισέρχομαι σαν κρυφός χρήστης γιατί η σελίδα μου παρέχει αυτό το δικαίωμα. Ή μήπως με ρωτάς ποιοί ακριβώς προσωπικοί λόγοι με κάνουν να επιλέγω την κρυφή παρουσία μου; Δεν νομίζω πως δημιουργώ κάποιο πρόβλημα. Όποτε έχω κάτι να πω το λέω, συμμετέχοντας και στο forum και στο chat και στο ράδιο. Δεν κρύβομαι πίσω από την αθέατη εισοδο μου για κανέναν σκοπό. Θεωρώ την συμπεριφορά μου κοσμιοτάτη. Αν λαθεύω, σε παρακαλώ να με διορθώσεις.
Κι άλλη απορία: Πόσο αθέατος μπορεί να είναι ένας χρήστης την στιγμή που ο Admin δημοσιοποιεί τό γεγονός ότι ο χρήστης εισέρχεται αθέατος στη σελίδα;
- Pikinos
- Επικοινωνία:
Εγω λεω να μην τους κανουμε το χατηρι και δευτερη φορα!