ֱֳֹ װַֽ ׃ֱֵֹׁ ֵֹּֽֿׁ װַ׃ ֱױֳַ׃
-
- More than 50 posts user
Στην ιδια πλευρά της οχθης είμαστε, και οσο αναφορά τις πολιτικες μας πεποιθήσεις (φαντάζομαι) και οσο αναφορά τις μουσικες μας προτιμήσεις.
Εγώ ούτε "λάδι στη φωτιά" ήθελα να ρίξω, ούτε ενέργησα προβοκατόρικα.
Απλά μια πληροφορία βρήκα, την ανάφερα (επειδή ήταν σχετική με την παραπάνω κουβέντα), ας την αξιολογήσει ο καθένας όπως νομίζει, και το έκανα γιατί πιστεύω ότι οσο πιο πολλές "πληροφορίες" έχει κάποιος τόσο πιο
κοντά στην "αλήθεια" είναι.
Οπως είδες δεν εξέφρασα προσωπική άποψη, γιατί το θέμα "ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ
ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ" είναι πολύ δύσκολο και πρέπει κανείς να έχει πολύ καλή γνώση
των πραγμάτων προτού εκφραστεί.
Φιλικότατα
ΑΓΓΕΛ/ΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Υ.Γ. ...και η πλάκα είναι, ότι είμαστε και εκτός θέματος.
ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟ
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΩ
ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΚΑΩ...
הוץפוסןם , ןףןבםבצןסב פןם זבקבסיבהח ךבי פן ךךו ףו ףקוףח לו פן כביךן סולנופיךן פסבדןץהי !
נסונוי םב מוךבטבסיףןץלו ךבפי. פןפו ןי סולנופוע הום ויםבי ףבם ךבי לבע ףחלוסב (בם לנןסוי ךבנןיןע םב לבע נוי ופףי) פןפו ףץםןהוץןםפבם לו ןכב פב קבסבךפחסיףפיךב בץפןץ פןץ פסןנןץ זשחע (קבףיע םבסךשפיךב ץנןךןףלןע םפבגבפזחכיךיב)
בסב ףו ףפידלוע ןנןץ ךבךב פב רולבפב ן כבןע נסןףנבטןץףו ףו לבזיךן ונינוהן םב בנוכוץטוסשטוי בנן פןץע ךבפבךפחפוע ךבי דוםיךב ןנןיןץע חטוכבם פחם וככבהב ץנןקויסין פןץע ,,, חפבם נןכץ כןדיךן ךבי דש ףץלצשםש לו בץפח פחם החכשףח פןץץ זבקבסיבהח !!!!!!! ַװֱֽ ֳֹֻֿ
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
παραμονες πριν ξενιτευτω, επαιξα στο φεστιβαλ της ΚΝΕ στην Πατρα, και με υποβαλλανε (απο που και ως που παρακαλω!) σε λογοκρισια του τυπου "θα πεις αυτο και δεν θα πεις το αλλο, καθοτι δεν συμβαδιζει με τις γραμμες του κινηματος"! Λες και η μουσικη ή η τεχνη γενικοτερα μπορει ποτε να εγλωβιστει σε "γραμμες" και σχηματα! Αν ημουνα σημερα, θα τους εφτυνα, θα επαιρνα το οργανακι μου και θα την εκανα με ελαφρα, τοσο απλα!
Γι αυτο φιλε mertzanos, ασε τα παχια και κεφαλαια περι "προλεταριατου", τα γνωριζουμε καλα και απο την καλη και απο την αναποδη!
ΥΓ Να με συγχωρησουν οι υπολοιποι θαμωνες για τους τονους...
לו טולב סולנופיךן ךבי נןכיפיךח
ךבי הוץפוסןם !!!!!!
ִֵֽ ֵ׳