Περί κατεβάσματος (μεταφορά από άλλο τόπικ)

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από Admin »

Δεν είναι δύσκολο Γιάννη, απλά έχω τόσα να ασχοληθώ τον τελυταίο καιρό, δεν θα ήθελα να μπλέξω σε κάτι τέτοιο.

Αλλά κ να φτιαχτεί ένας τράκερ, με ποια λογική; Να κατεβάζει ο καθένας ολόκληρα πακέτα από τα ήδη υπάρχοντα τραγούδια;
Νομίζω ότι η ομορφιά είναι στη συμμετοχή σε αυτή τη σελίδα, στα στοιχεία που βάζει ο καθένας, τις απόψεις που εκφράζει μέσω της κουβέντας κλπ κλπ.

Στην τελική υπάρχουν τόσοι έτοιμοι trackers (οπως το blue-whitegt.com που ανέφερε κάποιος άλλος) που μπορείτε να φτιάξετε torrents, να τα ανεβάσετε και να τα μοιραστείτε.

ΥΓ. Κώστα μου είναι αρκετά κουραστικό να συνεχίζω να μιλώ για το αν κάποιος κατέβασε 10 τραγούδια το 20λεπτο ή 32 το δίωρο και προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Εξήγησα τους λογους κ θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ας το λήξουμε εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Admin την 16 Ιουν 2007 05:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

THETTALOS
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από THETTALOS »

Δεν θα διαφωνήσω...απλά εκτιμώ ότι όσο αυξάνεται η ταχύτητα του ADSL τόσο θα καταπονείται ο σερβεράκος σας.
Είμαι σίγουρος όμως ότι εν καιρώ θα μεριμνήσετε και γι αυτό.

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#10 Δημοσίευση από ikarus260 »

οκ το καταλαβαίνω φίλε admin, no problem.

Άβαταρ μέλους
fakk
More than 150 posts user.

#11 Δημοσίευση από fakk »

δε καταλαβαινω που ειναι το προβλημα τη στιγμη που ολα τα τραγουδια εχουν ανεβει στο rapidshare

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”