αναζητηση τραγουδιου

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
kostaskanal

αναζητηση τραγουδιου

#1 Δημοσίευση από kostaskanal »

Μηπως εχει κανεις το μια συννεφιασμενη νυχτα και μια σκοτεινη βραδυα μια βαρκουλα κινδυνευει κλπ με στρατο και ζαμπετα?
Ευχαριστω

sachtar

#2 Δημοσίευση από sachtar »

ανέβηκε

Άβαταρ μέλους
theos1960

#3 Δημοσίευση από theos1960 »

Υπάρχει κάπου το παραδοσιακό "Ενα τρεχαντηράκι"?
Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος το ανεβάσει.
Guitarkiller

a.a.d.
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από a.a.d. »

Θοδωρή, δεν ξέρω πόσο παλιό-παραδοσιακό είναι "το τρεχαντηράκι", αλλά οι 5-6
εκτελέσεις πού υπάρχουν είναι όλες σχετικά σύγχρονες, δηλαδή με Τσιαμούλη (Δυνάμεις του Αυγαίου), με Γαϊτάνο, με Πασχαλίδη (εδώ με Νεάρχου Παράπλους),
με κάποιο κρητικό τραγουδιστή (δεν γνωρίζω ποιόν), και 2 ακόμη χωρίς κανένα στοιχείο. Αν θές απλώς να το ακούσεις, δές το email σου. Αν ψάχνεις παλιά εκτέλεση, περίμενε λίγο. Εδώ στο σάιτ εμφανίζονται, κατά καιρούς, απίθανα πράματα. Να 'ναι καλά όλοι οι συντελεστές, να (μας) τροφοδοτούν...πολιτισμό, στις "άνυδρες" μέρες που περνάμε :( .

Άβαταρ μέλους
theos1960

#5 Δημοσίευση από theos1960 »

"a.a.d." Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Ομως στο e-mail σου επισυνάπτονται δύο αρχεία κειμένου: Συνημμένο-(attach)1.txt και Συνημμένο-(attach)2.txt. που με οδηγούν σε αδιέξοδο.
Οπως και περί τα μουσικά, ομοίως τυγχάνω, βασικά αυτοδίδακτος, και ημιμαμαθής περί Η/Υ και τα εργαλεία του Ιντερνετ. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...
Από τον Κιατανιώτη φίλο Μάκη Πανταζή, (υπέροχο τρίχορδο και γλυκύτατη φωνή), το έμαθα ως παραδοσιακό Μικράς Ασίας, όμως δεν το έχω ακούσει ποτέ ηχογραφημένο σε κάποια παλιά ηχογράφιση.
Δεν έχω καμμία πληροφορία για την καταγωγή του τραγουδιού. Οποιος τυχόν έχει κάτι διαθέσιμο ας μας διαφωτήσει...
Guitarkiller

kostaskanal

#6 Δημοσίευση από kostaskanal »

Ευχριστω sachtar το εψαχνα καιρο .Μηπως υπαρχει το μη μ αφησεις να με παρει ο ποταμος και το θα γυρισεις καποιο δειλι με τον ιδιο το Μητσακη ?

a.a.d.
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#7 Δημοσίευση από a.a.d. »

Θοδωρή, σου απάντησα με email, για να μη χαλάσουμε και το αρχικό ποστ του kostaskanal, από τον οποίο και ζητώ συγνώμη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”