Γενέθλια

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

Γενέθλια

#1 Δημοσίευση από ikarus260 »

Παιδιά στις 11 Δεκεμβρίου έχω γενέθλια. Επειδή όμως δεν θα μπορούν οι πιο πολλοί εκείνη την μέρα, λόγω του ότι πέφτει Δευτέρα, προτείνω να κανονίσουμε είτε 9 Δεκεμβρίου, είτε 16 που θα είναι Σαββατο, να έρθετε στο μαγαζί που παίζω με τα οργανάκια σας (θα έχω κανονίσει από πριν να παίξουμε εμείς, και να είμαστε μόνοι μας μια που το αφεντικό είναι φίλος μου πολύ καλός εδώ και χρόνια). Φυσικά θα υπάρχει κρασάκι και φαί για όλους και θα είναι όλα κερασμένα. Όποιος θέλει, μπορεί να ποστάρει εδώ ή να μου στείλει e-mail στο klirodotakos260@hotmail.com. Το μαγαζί είναι στην Νίκαια, ένα φανάρι πριν το κρατικό στη Θηβών, στους 3 ιεράρχες, στην οδό Πατρ. Ιωακείμ, και το μαγαζί λέγεται Act One. Είστε όλοι καλεσμένοι!!!!

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#2 Δημοσίευση από ikarus260 »

παιδιά, πείτε μου μία ημερομηνία, που να μπορείτε οι πιο πολλοί, γιατί βλέπω ότι 16 Δεκεμβρίου (δυστυχώς 9 είναι της Αγ. Άννας και δεν γίνεται) θα κανονίσετε συνάντηση (βρε παιδιά, αν είναι όμως, γιατί όχι να μην γίνει η γενική συνάντηση στο μαγαζί; ούτως η άλλως κανόνισα να είμαστε εμείς κι εμείς). Αν είναι όμως, πείτε μου μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να κανονίσω την ημερομηνία, γενικά παίζει από 10 έως 20 Δεκεμβρίου για συνάντηση στο μαγαζί.

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#3 Δημοσίευση από ikarus260 »

Λοιπόν παιδιά (σόρρυ αν σας κουράζω, αλλά είναι το θέμα ότι κανονίζω κι άλλα πράγματα) η ημερομηνία έκλεισε: 16 Δεκεμβρίου. Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει, αρκεί να μου το πει από πριν, για να κλείσω τα άτομα που θα έρθουν. Κοκώνα, Βίκυ, Dreamlander, Preacher, παρακαλώ, θα ήταν μεγάλη τιμή αν ερχόσασταν. Τα λέω αυτά, γιατί πηγαίνετε σε πιο άσχετες συναντήσεις και pleaseeeeeeeeee ελάτε, εκτός κι αν έχετε κανονίσει κάτι άλλο. Κων/νος

GPAP
More than 50 posts user

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

#4 Δημοσίευση από GPAP »

Κώστα, πρώτα ο θεός να είμαστε καλά, θα είμαστε εκει. Εγώ η γυναίκα μου και ο γιός μου
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”