Ψάχνω...

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Alepou
Επικοινωνία:

Ψάχνω...

#1 Δημοσίευση από Alepou »

Καλημερίζω! Μπήκα και με το δεξί... μια και είναι η πρώτη μου φορά εδώ... :)

Ψάχνω ένα τραγούδι που, δυστυχώς δεν ξέρω ούτε τίτλο, ούτε ερμηνευτή, ούτε τίποτα... μόνο το ρεφρέν...

"Μαύρε θλιμένε ουρανέ που κλαις σαν την καρδιά μου, κλάψε μαζί μου σήμερα τα μαύρα βασανά μου"

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος... θα ήταν μεγάλη μου χαρά!

Ευχαριστώ

Αλεπού
Οι στόχοι πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, αλλιώς γίνονται όνειρα. Κι όταν τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται, γίνονται εφιάλτες.

faidra
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από faidra »

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Το τραγούδι που ζητάς το ερμηνεύει σίγουρα ο Στ. Καζαντζίδης και βρίσκεται σε ένα παλιό δισκάκι που έχω της δεκαετίας του -80. Θα ψάξω να το βρω και θα σου πω λεπτομέρειες. Προς το παρόν σου λέω σίγουρα πως είναι Καζαντζίδης. :)

faidra
More than 50 posts user

#3 Δημοσίευση από faidra »

Επιστρέφω με όλα τα στοιχεία εφ' όσον βρήκα το δισκάκι. Ο τίτλος του τραγουδιού που ζητάς είναι: "Σαν την καλαμιά στον κάμπο". Τραγουδάει ο Στ. Καζαντζίδης, στίχοι-μουσική των Μπ. Μπακάλη-Κ.Βίρβου. Μπουζούκι: Γιάννης Σταματίου, ακορντεόν: Γ.Κουλαξίζης. Ημερομηνία κυκλοφορίας φέρεται ο Νοέμβριος του 1956. :)

Rumeliotis
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από Rumeliotis »

Θανο εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω τελικα το βρηκε η faidra

το τραγουδι εχει τρεις εκτελεσεις

η μια οπως ειπε η faidra απο τον Αυτοκρατορα του Λαικου τραγουδιου το Στελιο

και αλλες δυο
μια απο τον Βαγγελη Περπινιαδη
και αλλη μια η ποιο προσφατη απο τον Γιωργο Μαργαριτη

Άβαταρ μέλους
Alepou
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από Alepou »

Χαιρετώ!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Φαίδρα!!! Η πληροφορία σου ήταν πολύτιμη!!! :)
Οι στόχοι πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, αλλιώς γίνονται όνειρα. Κι όταν τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται, γίνονται εφιάλτες.

Άβαταρ μέλους
Alepou
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από Alepou »

Ίσως να γίνομαι κουραστική... αλλά, θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμη... εκτός μερικών ακόμη τραγουδιών που δεν ξέρω τους τίτλους... (θα επανέλθω με αυτά)
Υπάρχει τρόπος ή σελίδα που να μπορεί να βρει κανείς τραγούδια ανάλογα με συγκεκριμένο μουσικό που συμμετέχει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :oops:

faidra
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από faidra »

και βέβαια υπάρχει τρόπος ! Πηγαίνεις στην κεντρική σελίδα του σάϊτ, επάνω εκεί που λέει δείτε τα τραγούδια, και θα σου ανοίξει μιά άλλη σελ. με την εύρεση των τραγουδιών. Εσύ πας και πληκτρολογείς το όνομα του στιχουργού ή του συγκεκριμμένου μουσικού που θέλεις και κλικ στην εύρεση. Θα σου βγάλει ό,τι είναι δυνατόν που να αφορά αυτό που ψάχνεις!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”