Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
GPAP
More than 50 posts user

#8 Δημοσίευση από GPAP »

Φίλοι μου καλημέρα σας. Φυσικά και εγώ συμφωνώ για τη Χριστουγεννιάτικη μάζωξη κάπου στην αθήνα.
Η προσοδοφότερη ημερομηνία για μένα θα είναι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, καθότι το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι το Χριστουγεννιάτικο και οι περισσότεροι θα φύγουμε για επαρχία
Ευχαριστώ
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

ΘΑΝΑΣΗΣ
More than 150 posts user.

#9 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Για ημερομηνία συμφωνώ με ΠΑΠ για μέρος με Λια
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#10 Δημοσίευση από Misirlou »

Σωστά περί αναχωρήσεων στα πατρογονικά σπιτικά, αλλά προτείνω η συγκέντρωση να γίνει την εποχή που θα είναι στην Ελλάδα ο Κώστας Μπλέτσας και πιθανά και οι άλλοι φίλοι που έρθουν από το εξωτερικό.

Ολοι οι υπόλοιποι, όλο και κάποια -τάχα μου- αφορμή βρίσκουμε και βλεπόμαστε...

Ας σκεφτούμε τα ξενητεμένα μας..... :)

mpletsas
More than 150 posts user.

#11 Δημοσίευση από mpletsas »

Καλή η σκέψη σου Μισιρλού για τους θαμώνες του εξωτερικού αλλά όσο για μένα, κανονίζω και μόνος μου, χωρίς δική σου μεσολάβηση.

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#12 Δημοσίευση από Misirlou »

@_______]]

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#13 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Για να τοποθετηθώ και εγώ λοιπόν, θα προτιμούσα τις ημερομηνίες Σάββατο 16 ή Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη περίοδος για τέσσερις λόγους:

1) Υποθέτω ότι είναι η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε γυρίσει πίσω (όπως σημειώνει και η αγαπητή Ιωάννα),
2) Δεν πέφτει ανήμερα γιορτών, επομένως δεν εμποδίζει τα σχέδια μελών να βρεθούν οικογενειακά στον τόπο καταγωγής τους ( Γεώργαρε το χωριό περιμένει :) )
3) Ίσως εξυπηρετεί περισσότερο τα μέλη που εργάζονται κατά την διάρκεια των γιορτών και θα ήθελαν να παρευρεθούν,
4) Είναι ευκολότερο να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να μας χωρέσει όλους.

Επίσης θα προτιμούσα ένα χώρο με «ετοιμοπόλεμα» μπουζούκια. Δύστυχος δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πρόταση γιατί είμαι εκτός πραγμάτων. Οπότε αυτό το ζήτημα το αφήνω στους «γνωστές».

Άβαταρ μέλους
katsabinis
More than 50 posts user
Επικοινωνία:

#14 Δημοσίευση από katsabinis »

Παιδιά, εγώ δεν το συζητάω καν...Είμαι μέσα με χίλια.!!! Δεν έχω πρόβλημα για ημερομηνίες και τέτοια. Πενιές να σκάνε και κέφι να υπάρχει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”