Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση

#1 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Λοιπόν αγαπητοί συνεχίζοντας την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι ο Σωτήρης, προτείνω να κανονίσουμε και φέτος μια αντίστοιχη συνάντηση. Ποια η άποψη σας; Πότε πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη περίοδος; Θα προτιμούσατε ένα χώρο με πρόγραμμα ή ένα χώρο με «ετοιμοπόλεμα» μπουζούκια;

mpletsas
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Λογικά ενδιαφερόμαστε για κάποια ημερομηνία εντός των δυο παρακάτω εβδομάδων του Δεκεμβρίου:

Κώδικας: Επιλογή όλων

+----+----+----+----+----+----+----+
| Δ  | Τ  | Τ  | Π  | Π  | Σ  | Κ  |
| 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |

Άβαταρ μέλους
markos4
More than 50 posts user

Συνάντηση

#3 Δημοσίευση από markos4 »

Παιδιά θεωρώ κι εγώ <<επιτακτική>> την ανάγκη να μαζευτούμε ξανά....
Εκτός όμως από μιά μάζωξη στην πρωτεύουσα θάλεγα να κανονίζαμε να κλείσουμε ένα καταφύγιο (υπάρχουν τόσα πολλά) γιά ένα διήμερο-τριήμερο
αποκλειστικά γιά πάρτη μας.... Πιστεύω πώς θα περάσουμε πιό όμορφα αφού
θα υπάρχει απεριόριστος χρόνος να παίζουμε όλοι, να γλεντήσουμε όπως όλοι θέλουμε....

Άβαταρ μέλους
lefkoftero
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από lefkoftero »

Εγώ προτείνω το Ρίο (όχι,αυτό στην Αχαία βέβαια) που έχει και καλοκαίρι και τρελλές παραλίες. Ετσι θα είμαι και γώ παρών μάγκες μου.

Ξέρω πως πέφτει λίγο μακρυά από την εθνική,αλλά αν κόψεις από Λισαβώνα αριστερά στο πρώτο φανάρι,γλυτώνεις πολύ δρόμο και πρίν το καταλάβεις έφτασες σε 7 με 8 ωρίτσες.
Υπάρχουν ωστόσω και άλλες εναλλαχτικές λύσεις, ας πούμε στο Κακοσάλεσι που θα είναι και ο Μηλιώκας ή στην Ανδρο με τον μπαρμπα Λάμπρο (που αυτή τη φορά θα του αρέσει να περάσει, για τις πεννιές).
Ομως δεν εχω ντήζελ και θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι στη βενζίνα.
Τελικά ίσως σε κάποιο κουτουκάκι στην Αθήνα με δικά μας όργανα να είναι η πιό συμφέρουσα λύση γιά την πλειοψηφία,δεν νομίζετε; Και αν το κρατήσουμε μέχρι τον Μάιο,ωπ! εκεί θα σας βρώ όλους στο τσακίρ κέφι.

Νικόλας (με μπουκάλα ρούμι στο χέρι)

faidra
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από faidra »

Το ΠΣΚ 22/23/24 μου ακούγεται πολύ δελεαστικό! Σαφώς είμαι υπέρ της δεύτερης επιλογής που προτείνει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή "ετοιμοπόλεμα μπουζούκια"! Δεν το συζητώ. Πάντως και σε άλλες προτάσεις δεν θα πω όχι αρκεί να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί παρέα!

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#6 Δημοσίευση από ikarus260 »

Και εγώ μέσα είμαι για εκείνες τις μέρες (έχω αποφασίσει ότι μία χρονιά δεν θα δουλέψω χριστούγεννα και πρωτοχρονιά!!! Εμ 4 χρόνια τώρα δεν έχω χαρεί γιορτή), και συμφωνώ με την φαίδρα για ετοιμοπόλεμα μπουζούκια (αν και προσωπικά δεν θα παίξω, αλλά θα έρθω να ακούσω). Και προτείνω και εγώ Αθήνα, είναι η καλύτερη λύση

Άβαταρ μέλους
Preacher
More than 50 posts user

#7 Δημοσίευση από Preacher »

Εγώ ως διαμένων στην Αθήνα δεν εκφέρω άποψη για τον χρόνο της συνάντησης αφού θεωρώ ότι προτεραιότητα έχουν οι φίλοι από μακρυά.
Όσο για το μέρος φυσικά και θεωρώ καλύτερη την επιλογή του ρίχνουμε μόνοι μας τις πενιές μας αφού έτσι θα μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα. Οπότε κανονίστε την ημερομηνία μάγκες κι εγώ μαζί σας.
Άιντε να ξανανταμώσουμε!
Τους εχθρούς μου τους ξαίρω... τους φίλους μου φοβάμαι...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”