Κοκκώνα!

"Κονσούλτο"

Να αποβληθεί η Κοκκώνα από τη σελίδα?

ΝΑΙ
9
45%
ΟΧΙ
11
55%

Σύνολο ψήφων: 20

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Kaminefs

#8 Δημοσίευση από Kaminefs »

Με μια μικρη αναθεωρηση των αποψεων σου για Καζαντζιδη,τα Καμινια σε στηριζουν.(ηδη ψηφισαν κατα). 8)

Άβαταρ μέλους
ikarus260
More than 100 posts user

#9 Δημοσίευση από ikarus260 »

Παιδιά, η Κοκώνα δεν πρέπει να φύγει απ την σελίδα με καμία παναγία, ούτως η άλλως το θέμα είναι λήξαν. Εγώ είπα (και δεν είπα ψέμματα) αν φύγει η Κοκώνα, φεύγω κι εγώ. Και να μην μου την ξαναστεναχωρέσετε, γιατί είναι η καλύτερη κοπέλα στην σελίδα. Ρε, αν φύγει, μετά θα έχει χαθεί η ψυχή της παρέας. Τέλως πάντων, αυτό φυσικά είναι άποψη μου, αλλά εγώ θα την στηρίζω μέχρι τέλους. Αυτά και Ηλία, την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι ανάλογο ή και χείροτερο θα είναι η σειρά σου για δημοψήφισμα. Άρε δεν θα πέσεις στα χέρια μου; Αυτά

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#10 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Λοιπόν εγώ ψήφισα να μη φύγει η Κοκκώνα. Αν είναι δυνατόν να φύγει από τη σελίδα ο συνοδοιπόρος μου στην αντιΚαζαντζιδική πορεία! Άσε που πιστεύω ότι ο Ηλίας θα την έσκασε για να φτάσει η κοπέλα σε απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#11 Δημοσίευση από Dreamlander »

Ωχ! Οργανώσανε και πορεία οι αντι-Καζαντζιδικοί;
Για να λάβουμε τα μέτρα μας, Ας οργανωθούμε κι εμείς.
Επί των επάλξεων!!!
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#12 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Για λόγους αμφιβολιών και επειδή συμμερίζομαι τις μουσικές της πεποιθήσεις καθώς και τον αγώνα της για την αντιμετώπιση του Καζαντζιδηκού κινήματος ψηφίζω υπέρ της παραμονής του μέλους Κοκώνα.. :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Tassos

#13 Δημοσίευση από Tassos »

An kai tis prepoun pisa kai poupoula meta tin apotropaia praksi tis, tha tahtho yper tis paramonis tis.
Loipon Kokon etoimasou gia Kazantzidi :D :D

Άβαταρ μέλους
lefkoftero
Επικοινωνία:

#14 Δημοσίευση από lefkoftero »

Εγώ προτείνω να αποβάλουμε την... Πάτρα από την σελίδα γιά να σωθούμε όλοι μας.Την Κοκώνα να την πάμε σε όλα τα ρεμπετάδικα της Ελλάδας για να σκάσει ο Καζαντζίδης (αν ζούσε θα με πήγαινε στο δικαστήριο γιά δυσφήμηση).
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας Πατρινός,αλλά ρε παιδιά,όταν πήγα εκεί πριν μερικά χρόνια για να πάρω το καράβι για Κεφαλονιά,παίζανε παντού σκυλοτράγουδα,από ταξιτζήδες και γιωταχήδες μέχρι στο κιόσκι τών εισητηρίων! Χώρια που έχασα το καράβι από την κίνηση στους δρόμους και χρειάστηκε να μείνω σε ξενοδοχείο που δεν σας λέω τι τράβηξα.
Κοκώνα δεν σου άρεσε η Αθήνα βρε τζάνουμ;Πάντως εγώ είμαι μαζί σου και αν σε διώξουνε να έρθεις εδώ στη Βραζιλία για να σκάσουνε και μερικοί άλλοι !!! :P

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”