Δοκιμαστικό wiki - Γράψτε απορίες εδώ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

Δοκιμαστικό wiki

#1 Δημοσίευση από mpletsas »

Όπως ξαναγράψαμε και στο φόρουμ εδώ, μέχρι να λύσουμε κάποια τεχνικά προβλήματα σχετικά με την Ρεμπετοεγκυλοπαίδεια που ετοιμάζουμε, ανοίξαμε ένα δοκιμαστικό wiki για να εξοικειώνονται η θαμώνες μας με αυτόν τον τρόπο συγγραφής και με το σύστημα συγκεκριμένα. Η διεύθυνση είναι:

http://radio.rebetiko.sealabs.net/wiki/mediawiki-1.7.1/

Η παρούσα συζήτηση είναι μόνο για τις απορίες που έχουν όσοι συμμετέχουν δοκιμαστικά. (Για να ζητήσετε δοκιμαστικό λογαριασμό, γράψτε στην άλλη τη συζήτηση, αυτή εδώ.)

agmpinia

#2 Δημοσίευση από agmpinia »

κωστα για τσεκαρε κατι,

Εφτιαξα μια σελιδα για τον Μπατη αλλα στην σελιδα του Μαρκου το λινκ εξακολουθει να ειναι κοκκινο αντι για μπλε και σε πηγαινει στην επεξεργασια του αρθρου και οχι στο αρθρο, το αρθρο υπαρχει αν βαλεις Γιωργος Μπατης στην αναζητηση την βρισκει

Ακυρο, δουλευει τωρα
Τι πάθος ατελείωτο που είναι το δικό μου

mpletsas
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από mpletsas »

Αυτό λογικά είναι bug του mediawiki (και σε μένα συμβαίνει) που έχει σχέση με το γεγονός ότι η υποστήριξη για την βάση δεδομένων που έχουμε είναι πειραματική ακόμα (στην επόμενη έκδοση σε δυο βδομάδες αναμένεται να στρώσει).

Υποθέτω ότι κάπου κρατάει κάπου εσωτερικά αν ενας σύνδεσμος είναι μπλε (=αν υπάρχει ήδη το άρθρο στο οποίο δείχνει) ή κόκκινος (δεν έχει γραφτεί ακόμα).
Αυτό δεν ανανεώνεται όμως με το που φτιάχνεται το άρθρο όπως θα έπρεπε (για κάποιο λόγο). Εγώ για να γίνει μπλε, πάω και αλλαζω τη σελίδα που περιέχει τον σύνδεσμο και προσθέτω ένα κενό πχ στο τέλος του άρθρου, και τότε το παίρνει σωστά.

agmpinia

#4 Δημοσίευση από agmpinia »

εχεις δικιο, με ενα κενο δουλευει

Άβαταρ μέλους
Γιώργος Ευαγγέλου
More than 50 posts user
Επικοινωνία:

θέλουμε να βοηθήσουμε

#5 Δημοσίευση από Γιώργος Ευαγγέλου »

μάγκες μου αν χρειαστείτε βοήθεια στην εγκυκλοπαίδεια το ΤΕΙ Λαϊκης & Παραδοσιακής Μουσικής της Άρτας (οχι ολοι βεβαια, μια παρεά απο 15-20 ρεμπετόσκυλα) θα βοηθήσει σε οτι προκύψει. Έχουμε τα βιβλία μας ανα χείρας και περιμένουμε να γεμίσουμε την εγκυκλοπαίδεια!
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!! ΜΠΡΑΒΟ

agmpinia

#6 Δημοσίευση από agmpinia »

Ειχα μπει στην σελιδα του μουσειου που εχετε και πραγματικα τρελαθικα. Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε φωτογραφειες απο αυτες για το wiki φυσικα θα υπαρχει αναφορα στο site και θα εχεται το copyright εσεις. Ειναι μια πρακτικη που χρησιμοποιητε και απο την wikipedia.

Άβαταρ μέλους
Γιώργος Ευαγγέλου
More than 50 posts user
Επικοινωνία:

#7 Δημοσίευση από Γιώργος Ευαγγέλου »

για ποιο μουσειο μιλας φιλε μου. Το ΤΕΙ δεν εχει σχεση με καποιο μουσειο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”