Να'τανε το 21

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από vacondios »

spyrospatras έγραψε: Και πιστεύω πως δεν υπάρχει αντίρρηση γιά την προσφορά του Σταύρου Κουγιουμτζή και της Σώτιας Τσώτου στο Ελληνικό τραγούδι ?
Η προσφορά του Κουγιουμτζή, του Λοϊζου ακόμη και του Νικολόπουλου στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι είναι τεράστια και ανεκτίμητη.

Πλην όμως δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που ονομάζεται "Ρεμπέτικο Τραγούδι"

Άβαταρ μέλους
spyrospatras
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από spyrospatras »

Γενικώς συμφωνώ αγαπητέ vacondie. Δεν έχω αντίρρηση. Απλώς μου φάνηκες λίγο αυστηρός με τον guiness70. Πάντως εμμένω στην άποψη του να προσπαθούμε να βοηθάμε απλόχερα όλα τα παιδιά εδώ μέσα ανεξάρτητα είδους τραγουδιών. Ο τρόπος με τον οποίο ικανοποιήθηκε ο guiness70 είναι και ο καταλληλότερος πιστεύω. Έτσι δεν μπασταρδεύεται και η σελίδα με προσμίξεις άλλων ειδών.

NIKOS
More than 50 posts user

#10 Δημοσίευση από NIKOS »

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ SPYROPATRA ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΡΕΜΠΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΝ.ΑΝ Ο ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΤΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΔΕΣ.....!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ

ΝΙΚΟΣ

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#11 Δημοσίευση από vacondios »

Αντίο Σταύρο Κουγιουμτζή! Καλό σου ταξίδι. Θα σε θυμόμαστε πάντα με τα αθάνατα τραγούδια σου κι ας μην είναι ρεμπέτικα. Σε ευχαριστούμε πολύ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”