Πρόταση για την αναζήτηση τραγουδιών
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
Πρόταση για την αναζήτηση τραγουδιών
Έτσι λοιπόν θα μπορούμε να διαλέγουμε να δούμε π.χ. μόνο τα ζειμπέκικα του Τσιτσάνη, ή μόνο τα χασαποσέρβικα του Μητσάκη και παει λέγοντας.
Αυτή η ιδέα μου ήρθε όταν έψαχνα Μητσάκη και ήθελα να βρώ μόνο τα χασαποσέρβικα του αλλά δεν γνώριζα όλους τους τίτλους και το τι είναι το κάθε τραγούδι. Φυσικά δεν μπορώ να τα κατεβάσω όλα και μετα να τα δω πιο είναι χασασποσερβικο και πιο όχι.
Η στήλη αυτη θα μπορέι να συμπληρώνεται σταδιακά απο τους θαμμώνες π.χ με το ίδιο κουμπί που υπάρχει για την διώρθωση των τιτλων.
Πώς σας φαίνεται η ιδέα?
-
Έχουμε πάντως κάτι (άλλο) στα υπόψιν για να μπορεί να γίνει ταξινόμηση και αναζήτηση των τραγουδιών και με άλλα κριτήρια (αλλά χωρίς επιπλέον στήλες). Απλώς τώρα έχουν προτεραιότητα τα σχέδια για ρεμπετοεγκυκλοπαίδεια/γουΐκι και θα αργήσει.
Ένα από αυτά τα επιπλέον κριτήρια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο ρυθμός, άν κατά τη γνώμη των θαμώνων αξίζει τον κόπο (αν και εμένα προσωπικά δε μου λέει πολλά).
-
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η ανάλυση της οθόνης τι ρόλο παίζει τι στιγμή που υπάρχει και το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ scrolling. Δηλ. και να μην χωράει στην οθόνη ο χρήστης θα κάνει οριζόντιο scrolling για να δει τις επόμενες στήλες όπως γίνεται και στο κάθετο.