Ποιος τραγουδαει στο "Η πορτα του φτωχου" ??
- Χρηστος ο Κωος
- More than 150 posts user.
Ειναι συμπτωση οτι στην αλλη πλευρα του δισκου ειναι το "Η μικρη του καμηλιερη" του Χατζηχρηστου με τη Νινου και δευτερη φωνη τον ΕΥΓΕΝΙΚΟ ???
Δεν ταιριαζει καλυτερα να "χτυπησε" και τις 2 πλευρες του δισκου (DG-6784) ο ιδιος ερμηνευτης ??
Εξαλλου οι αριθμοι σειρας μεσα στο '49 αποδεικνυουν πως ο Ευγενικος ειχε πιο "γειτονικες ηχογραφησεις" DG-6787 "Bλεπε, ακου μη μιλας - Μανα εχει την Ελλαδα" σε σχεση με τον Τζουανακο DG-6774 "Ενας διαβατης - Θελω να παψεις να γελας"
Η πλάκα -που λες- Χρήστο μου είναι ότι, τη μέρα που "χτυπήθηκε" ο χαβαλές με το "Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ", ΠΑΡΩΝ ήταν ΚΑΙ ο ΤΖΟΥΑΝΑΚΟΣ!!! Έπαιζε μπουζούκι στη γραμμοφώνηση:oΧρηστος ο Κωος έγραψε:Ρε παιδια μηπως τελικα τ'αυτακια μας κανουν κανα λαθος και αυτος που τραγουδα ειναι ο Ευγενικος ??
Ειναι συμπτωση οτι στην αλλη πλευρα του δισκου ειναι το "Η μικρη του καμηλιερη" του Χατζηχρηστου με τη Νινου και δευτερη φωνη τον ΕΥΓΕΝΙΚΟ ???
Δεν ταιριαζει καλυτερα να "χτυπησε" και τις 2 πλευρες του δισκου (DG-6784) ο ιδιος ερμηνευτης ??
Εξαλλου οι αριθμοι σειρας μεσα στο '49 αποδεικνυουν πως ο Ευγενικος ειχε πιο "γειτονικες ηχογραφησεις" DG-6787 "Bλεπε, ακου μη μιλας - Μανα εχει την Ελλαδα" σε σχεση με τον Τζουανακο DG-6774 "Ενας διαβατης - Θελω να παψεις να γελας"

Άρα τα πράγματα, αγαπητέ μου φίλε, είναι ακόμα πιο μπερδεμένα

Άσε που, μετά από την όλη μας συζήτηση, ξανάκουσα πολύ προσεκτικά 2-3 φορές την "ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ", .... και σαν με φέρνει τώρα στ' αφτιά μου ..... ΤΖΟΥΑΝΑΚΟ

Βγάλε εσύ τώρα τα συμπεράσματά σου......