Ακρωτηριασμένες ηχογραφήσεις

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από mpletsas »

Ναι, έτσι μάλιστα! Και το ξανάκουσα κιόλας και όντως πηδάει στο σημείο που είπες, άρα δεν είναι και εκτός θέματος της συζήτησης. Ανακαλώ.

Το μόνο που έχω απορία είναι: τί ακριβώς χάλια να είχε το άλλο που έσβησα και το βρήκα χειρότερο; Δε θυμάμαι κι εγώ μετά από τόσο καιρό. Αν ήταν προϊόν επεξεργασίας του υπάρχοντος mp3 πάντως, τότε το πιό πιθανόν είναι να ήταν «κακή» η επεξεργασία και να χάλαγε περισσότερα από όσα έφτιαχνε.

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#9 Δημοσίευση από Misirlou »

Αν προσέξατε, ανέβασε το τραγούδι ο basilis σε εξαιρετική ποιότητα !
Ευχαριστούμε !!!!!!!!
(ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ το νέο, ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ το παλιό).

harmonica

#10 Δημοσίευση από harmonica »

Έχω την εντύπωση ότι στο "Δερβισάκι" του Κώστα Σκαρβέλη (στη δεύτερή του εκτέλεση με το Γιώργο Κατσαρό στις ΗΠΑ) λείπει το τέλος. Θα δοκιμάσω να το ξανακατεβάσω, μην έκανα εγώ καμία βλακεία στο κατέβασμα. Η άλλη εκτέλεση με τον Νταλγκά είναι ολόκληρη.

Μπράβο παιδιά. Πολύ όμορφη και οργανωμένη δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ.

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#11 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Όποιος έχει τον 78άρι "το χρήμα δεν το λογαριάζω" ας το περάσει σε μπ3 γιατί από τον Σχορέλη λείπει σχεδόν μισό λεπτό, μπορεί να έχει κανά ταξιμάκι...

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#12 Δημοσίευση από Misirlou »

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ (ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΔΙΠΛΩΝ:

Το νέο ανέβασμα (Rempetis) προς αντικατάσταση του παλιού (THETTALOS) - που του έλειπαν κάποια μέτρα της εισαγωγής- ακούγεται πολύ μουντό και αλλοιώνεται το ηχόχρωμα της φωνής τού τραγουδιστή Λέκκα. Και έχει διαφορετική στάθμη στο Fader.
Αν υπάρχει χωρίς επεξεργασία, ας ξανανέβει.

ΥΓ:
Προτείνω να μην σβηστεί το παλιό -μέχρι να αποσταλεί ξανά, χωρίς ηχητική επέμβαση-καθάρισμα.

Rempetis
More than 50 posts user

#13 Δημοσίευση από Rempetis »

Δεν είναι "πειραγμένο" από μένα.Έτσι το έχω στον σκληρό και ούτε που θυμάμαι από πότε ή από που.
Αν το έχει άλλος ας το ανεβάσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”