Τραγούδι με Ρούκουνα και Κάβουρα

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

Τραγούδι με Ρούκουνα και Κάβουρα

#1 Δημοσίευση από mpletsas »

Το έψαχνε και παλιότερα κάποιος αυτό το τραγούδι αλλά δεν είχαμε μπορέσει να το βρούμε και να το ανεβάσουμε. Αναφέρομαι στην πρώτη εκτέλεση του «Μή μου λες γιατί ξεχνάω». (Γιατί νεότερες / σημερινές ηχογραφήσεις υπάρχουν πολλές.) Είχαμε βρει μόνο ότι είναι του Σκαρβέλη και τραγουδούσαν ο Ρούκουνας με τον Κάβουρα (1937).

Μήπως τώρα που είμαστε οι διπλάσιοι θαμώνες το έχει κανένας αυτό το τραγούδι να το ανεβάσει;

Άβαταρ μέλους
spyrospatras
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από spyrospatras »

Καλή ακρόαση :wink:

mpletsas
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από mpletsas »

Μπράβο ρε φίλε! Είσαι εγγύηση. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Σπύρο απο περιέργια, μήπως εχεις τη συλλογή του Κουνάδη; Ρωτάω γιατι απο το 72 ψδ μου λειπουν μονο 3 για να τη ολοκληρωσω και τα ψαχνω αν και μου εχει πει κατι ενας φίλος δεν εχω καταφερει να τα βρω

Κωνσταντίνος

Άβαταρ μέλους
seaofwine
More than 50 posts user

#5 Δημοσίευση από seaofwine »

O Petropoulos dinei to "Mh mou les giati 3exnaw" ston Pappaiwanou. Emeis edw ston Peristerh. Poios exei la8os??
tilakos

Άβαταρ μέλους
spyrospatras
Επικοινωνία:

#6 Δημοσίευση από spyrospatras »

Από ότι ξέρω το τραγούδι είναι του Κώστα Σκαρβέλη (Μουσική & Στίχοι) και η εκτέλεση με Κάβουρα και Ρούκουνα είναι η πρώτη του 1937. Υπάρχει και μιά μεταγενέστερη στην οποία τραγουδάει ο Μπαρμπα-Γιάννης χωρίς όμως να διεκδικεί το τραγούδι.Αναφέρεται πάλι ο Σκαρβέλης. Θα σας την ανεβάσω κι αυτή.
Φίλε KONSTANTINE δεν έχω τη συλλογή του Κουνάδη. Τα έχω όμως το πιθανότερο όλα σκόρπια. Ότι τραγούδι χρειαστείς γράψε

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”