Αλήτικα μικρόβια!
- max
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Άσε που δε γουστάρω να γίνεται μέσο η σελίδα για να διακινούνται τραγούδια που δεν ταιριάζουν εδώ,γι αυτό φτιάχτηκε και η ουρά όπως λες - με τα καλά και τα κακά της ήταν αναγκαία.
Με στεναχωρεί να μη γίνεται κατανοητό ένα τόσο απλό πράμα και να αρχίζουν οι γκρίνιες (και ΔΕΝ μιλάω συγκεκριμένα για το rumeliotii). Τι δηλαδή γουστάρω εγώ να βλέπω να ανεβαίνει Τσαλιγοπούλου ή Τσέρτος και να μου πηγαίνει το αίμα στο κεφάλι και να τρέχω να τα σβήσω ? Τέτοια συνέβαιναν πιο πριν . Αν θέλει ο καθένας να πάρει τέτοια ας πάει να αγοράσει το CD ή ας τα γράψει από το φίλο του .
Τώρα αν δεν καταλαβαίνετε ακόμα το γιατί τι να πω , η σελίδα φτιάχτηκε για την πλάκα μας και είναι απλά το χόμπι μας , βοηθείστε και σεις για την ομαλή λειτουργία της.
- member21
- More than 100 posts user

β) max έχεις την απόλυτη και αμέριστη συμπαράστασή μας. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών του φόρουμ είμαι σίγουρος πως συμφωνεί με τη λογική να μην ανεβαίνουν links.
...κι εγώ για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα ζήτησα να μου στείλει ο Roumeliotis με PM το λινκ για το κομμάτι που πιθανώς είχε ανεβάσει κάπου.sakispap έγραψε:Για να διαχωρίσω τη θέση μου, συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον max. Εγώ ζήτησα το τραγούδι εννοώντας να μου σταλεί με το mail.
Το θέμα είναι βέβαια ότι και η μια (του sakispap) και η άλλη (η δικιά μου) συμπεριφορά, προάγει την διακίνηση κομματιών που δεν έχουν σχέση με την σελίδα (κατά την σεβαστή άποψη των διαχειριστών) και παράλληλα γεμίζουν το φόρουμ σκουπίδια.
Για να το πάω λίγο πιο μακριά, πιστεύω ότι ακόμα και το να ζητήσει κάποιος ένα κομμάτι (ή στοιχεία για κομμάτι) που δεν έχει σχέση με την σελίδα, πιθανόν να είναι για τους διαχειριστές ενοχλητική συμπεριφορά.
Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει το θέμα (από τους διαχειριστές) εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να ζητήσω ή να απαντήσω σε χρήστες που ζητούν ανάλογα κομμάτια.
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Για παράδειγμα το τραγούδι που ζητήθηκε, είναι καινούργια σύνθεση του Τόλη Χάρμα και υπάρχει μόνο σε αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση από το "Απτάλικο". Δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε ένα συνθέτη με την ιστορία του, που ζει και προσφέρει ακόμη!
Απλά δεν υπάρχει λόγος να ανταλάσσονται τέτοια τραγούδια γιατί ο σκοπός του site είναι άλλος: Η διάσωση ΣΠΑΝΙΩΝ τραγουδιών (που συγκεντρώνουν φυσικά και άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο συνθέτης, το είδος και η χρονολογία που νομίζω πως έχουν εξηγηθεί επαρκώς και επανηλημένα...) και όχι η ανταλλαγή μουσικής γενικά! Στο κάτω κάτω ο καθένας μπορεί να πάει σε ένα δισκοπωλείο και να αγοράσει το συγκεκριμμένο cd (περσινή κυκλοφορία είναι!), στηρίζοντας έτσι (και) οικονομικά και τον Χάρμα και όσους άλλους συμμετέχουν σε αυτό!
Αυτό με τα links είναι σωστό! Τα χρησιμοποίησα κι εγώ χωρίς να ξέρω πως λήγουν και γίνονται "σκουπίδια" και χωρίς να το πολυσκεφτώ γενικά ως εικόνα! Από δω και πέρα πάντως που τέθηκε το θέμα, συμφωνώ κι εγώ πως καλό είναι να κοπεί. Εξάλλου για οτιδήποτε άλλο που ΔΕΝ αφορά τη σελίδα, υπάρχουν και τα mail και τα pm και τα κινητά για τετ-α-τετ (να γνωριζόμαστε κιόλας!)...