Πρώτος στίχος τραγουδιών της σελίδας

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

Πρώτος στίχος τραγουδιών της σελίδας

#1 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Παιδιά νομίζω πως είναι καιρός να δημιουργηθεί για κάθε τραγούδι στήλη με το στοιχείο "πρώτος στίχος". Το λέω με αφορμή το τραγούδι που ξεκινά "πολύ σατράπικα μιλάς" για το οποίο είχε κάνει κουβέντα χθες ο Μπλέτσας. Θα διευκολυνθεί πολύ το ψάξιμο.
Ας δεσμευτεί ο καθένας μας σε ό,τι ανεβάζει να γράφει τον πρώτο στίχο και σιγά σιγά θα συμπληρώνουμε και στα υπάρχοντα τραγούδια.

mpletsas

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Αγγελική αν είναι να γίνει κάτι, δε θα γίνει μισή δουλειά. Το ίδιο ακριβώς, από πλευράς δουλειάς, είναι φτιάξουμε να γίνεται να περαστούν όλα τα λόγια, και όχι μόνο ο πρώτος στίχος. Και είναι και πολύ εύκολο. Αν θέλετε εσείς, περνάτε μόνο τον πρώτο στίχο για αρχή. Ίσως αρκεί για να μη μας πνίξουν τα διπλά και τριπλά.

Για τα παραδοσιακά δεν νομίζω να υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι να μην υπάρχουν οι πλήρεις στίχοι και αναζήτηση σε αυτούς. Για τα επωνύμων συνθετών τραγούδια, δεν είμαι τόσο σίγουρος....

Εντούτοις εγώ δε θα ήθελα άλλη μια στήλη στα αποτελέσματα που παίρνω όταν ψάχνω. Κάπως αλλιώς θα το έφτιαχνα, πχ με ένα λίνκ «Λόγια» στον πάτο του σχολίου κάθε τραγουδιού.

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#3 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Σωστό κι αυτό...

Ωστόσο για τη δουλειά που μας νοιάζει εμάς, δηλαδή τα διπλά και τρίδιπλα, αρκεί ο πρώτος στίχος. Ειδικά αν πρόκειται να δημιουργηθεί πρόβλημα με το ανέβασμα στίχων τότε δεν το συζητάμε καν, έστω και με την υπόνοια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”