Προς Admin: Μπράβο και καλή συνέχεια!!!
Όμως στο σημείο αυτό ας μου επιτραπεί να πω και πάλι ότι, για το κατέβασμα πλέον των τραγουδιών, οι υπάρχουσες επιλογές είναι δυστυχώς ανεπαρκείς! Δεν μπορεί κανείς να κατεβάσει συγκεντρωτικά τα ανεβασμένα στη λίστα τραγούδια παρά μόνον αυτά της τελευταίας εβδομάδας, ή αν ζητήσει μια λίστα με ταξινόμηση (επιλέγοντας το όνομα δημιουργού ή ερμηνευτή. Κι αυτό με περιορισμό, αν υπάρχει το όνομα στο combo box!).
Τι γίνεται όμως για τα ανεβασμένα προ μιας εβδομάδας, μηνός, έτους, κλπ??
Ασφαλώς, όπως έχουν οι επιλογές αναζήτησης, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ εκτός από τον Μάκη και τον Κώστα δεν έχει πρόσβαση !!!
Άρα κάτι πρέπει να γίνει.
Προ ημερών πρότεινα τη δημιουργία επιλογής με κριτήριο ένα χρονικό διάστημα (ημερομηνία ΑΠΟ - ΕΩΣ).
- max
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Παιδιά μη βιάζεστε , δεν τα 'κρύβουμε' τα τραγούδια , είναι όλα εκεί . Υπομονή λίγο.sakispap έγραψε:Αδμιν και συνεργάτες, ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα για την υπέροχη προσπάθεια και το ωραίο αποτέλεσμα.
Όμως στο σημείο αυτό ας μου επιτραπεί να πω και πάλι ότι, για το κατέβασμα πλέον των τραγουδιών, οι υπάρχουσες επιλογές είναι δυστυχώς ανεπαρκείς! Δεν μπορεί κανείς να κατεβάσει συγκεντρωτικά τα ανεβασμένα στη λίστα τραγούδια παρά μόνον αυτά της τελευταίας εβδομάδας, ή αν ζητήσει μια λίστα με ταξινόμηση (επιλέγοντας το όνομα δημιουργού ή ερμηνευτή. Κι αυτό με περιορισμό, αν υπάρχει το όνομα στο combo box!).
Τι γίνεται όμως για τα ανεβασμένα προ μιας εβδομάδας, μηνός, έτους, κλπ??
Ασφαλώς, όπως έχουν οι επιλογές αναζήτησης, ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ εκτός από τον Μάκη και τον Κώστα δεν έχει πρόσβαση !!!
Άρα κάτι πρέπει να γίνει.
Προ ημερών πρότεινα τη δημιουργία επιλογής με κριτήριο ένα χρονικό διάστημα (ημερομηνία ΑΠΟ - ΕΩΣ).
Και όπως και συ Σάκη δεν τα βλέπεις , δεν τα βλέπω και γω. Δεν καθόμαστε να γράφουμε μακροσκελή ερωτήματα στην κονσόλα για τη βάση δεδομένων ώστε να τα βλέπουμε μόνο εμείς. Το web interface (τη σελίδα) χρησιμοποιούμε και μεις για να βλέπουμε τα τραγούδια.
Απλά θέλω να σκεφτώ λίγο πώς θα το φτιάξω.
Φίλε η διαφορά είναι ότι έχει πολλή "κούραση" (κόπι-πέιστ) αν θες να φτιάξεις ένα αρχείο excel με τους τραγουδιστές ανά δικιά τους στήλη.Εύκαιρος έγραψε: @@@ δεν χρειάζεται στήλη για δεύτερο τραγουδιστή, αφού στην "κανονική" στηλη μπορείς να βάλεις μέχρι και τρείς.
Με αυτό τον τρόπο, κάνεις ταξινόμηση πχ στον 2ο τραγουδιστή και σου τα "σορτάρει" αλφαβητικά και βλέπεις μαζεμένες όλες τις β' φωνές που έχει π.χ. ο Στελλάκης...... κλπ
Δεν είναι απαραίτητο ή απαίτηση να γίνει. Μια πρόταση έκανα.
(προχωράω έτσι κι αλλιώς σιγά-σιγά το αρχείο μου excel, έφτασα αισίως στα 1000!!! απλά είναι που δεν σας προφταίνω με τα ανεβάσματά σας !