ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος
More than 150 posts user.

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΡΓΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ

#1 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Παιδια μιλαω για το τραγουδι του Χατζηχρηστου "ΣΚΑΛΑ ΤΗ ΣΚΑΛΑ Θ'ΑΝΕΒΩ" με τον Ευγενικο και τη Μαρκοπουλου

Στη πριζα μ'εβαλε ο φιλος ο Thwdwris που εχει ακουσει το τραγουδι απο 78αρη αλλιως δεν θα το'παιρνα ειδηση

Μπηκα λοιπον στη διαδικασια της επεξεργασιας του και νομιζω πως βγηκε καλο αποτελεσμα

Θελετε να τ'ανεβασω για να δουμε αν ειναι ενταξει ?
"...παλιοζωη, ψευτη ντουνια και παλιοκοινωνια .."

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Ανέβασ' το

Thwdwris
More than 50 posts user

#3 Δημοσίευση από Thwdwris »

Νασε καλα Χρηστο!!!! Τορα ακουγεται πολυ καλυτερα!!!
Στο αλλο καταλαβαινες απο την ερμηνεια πος η φωνη τραβιωτανε. Δυστιχος μερικες φορες η δισκοι δεν σικονονται σωστα και εωχ βρει πολλα τραγουδια στην Αυστραλια με αυτο το προβλημα. Αλλα σικομενα αργα και αλλα γρηγορα. Παντος χαρικα πολυ!!!
:D

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#4 Δημοσίευση από Misirlou »

Χρήστο, κλπ "τεχνολογούντες", εντός των ημερών με την (αναμενόμενη εδώ και μήνα !!!) DSL, θέλω να ανεβάσω 2-3 πολύ σπάνια τραγούδια με τον Μπίνη, που μου τα έχουν γράψει (επίτηδες, για αρχειακούς λόγους "ασφαλείας") σε αργές στροφές ή σε εξωτερική ηχογράφηση.

1. ΤΟ ΠΑΛΙΟΡΟΛΟΪ του Τόλη Χάρμα, ζεϊμπέκικο 1952
3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ του Αθανάσιου Μπουρλιάσκου με Περδικόπουλο, Μπίνη, Μπιρ-Αλλάχ, Μαρκοπούλου, μπάλλος 1951
3. ΑΜΑΞΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΚΕΣ του Αθανάσιου Μπουρλιάσκου με Περδικόπουλο, Μπίνη, Μπιρ-Αλλάχ, Μαρκοπούλου, καλαματιανός 1951

Να τα στείλω πρώτα για να διορθωθούν σε κανα μέιλ ή να ανέβουν στην ουρά και μετά η διόρθωση;

Άβαταρ μέλους
Misirlou
More than 100 posts user

#5 Δημοσίευση από Misirlou »

ΟΚ όλα! Το ΑΜΑΞΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΚΕΣ υπάρχει ήδη.

Ο ντόκτορ hondrosk, εξαίρετος χειρουργός, αναλαμβάνει ήδη τις επεμβάσεις στα "ασθενικά" και θα τα βγάλει αυτός (σε ράτζο, στην αίθουσα αναμονής...κοινώς ουρά!!! :lol: )
Για να μην περιμένει πολύ καιρό την "αφιέρωσή μου" και ο Adonis (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΑΡΗ) σαν ευχαριστήρια για όλα τα ωραία που ανεβάζει !

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”