Καλοκαιρινό "ρεμπέτο-κάμπινγκ"!!! ΨΗΦΙΣΤΕ!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Ημερομηνίες διεξαγωγής του κάμπινγκ

Παρ.21 - Δευ.24 Ιουλίου
11
30%
Παρ.28 - Δευ.31 Ιουλίου
15
41%
Παρ.04 - Δευ.07 Αυγούστου
11
30%

Σύνολο ψήφων: 37

Μήνυμα
Συγγραφέας
NIKOS
More than 50 posts user

#71 Δημοσίευση από NIKOS »

Λοιπόν προτείνω παιχνίδι εγκεφαλικό και γνώσεων....!!

Θα λέει ένας μια λέξη και θα γράφουμε όσα περισσότερα τραγούδια ξέρουμε που να περιέχουν την λέξη αυτή

πχ Μαχαίρι

Βρε Μάγκα το μαχαίρι σου κτλ

Μιχαήλ

#72 Δημοσίευση από Μιχαήλ »

:D Μάγκες η ιδεά πολύ ωραία.Είμαι πρόσφατος στην παρέα και έχασα την πρώτη μάζωξη>Παίζω κιθάρα και το ρεμπέτικο το λατρέυω...χρόνια τώρα.Μέσα για τέτοιες πρωτοβουλίες

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#73 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Έχω κι εγώ να προτείνω κάτι! Θα μπορούσαμε σε κενές ώρες (μεσημέρι, απόγευμα?) να οργανώσουμε 1-2 συζητήσεις για θέματα που μας έχουν απασχολήσει και εδώ. Π.χ. το ύφος της σελίδας. Θα θέλαμε να αλλάξει κάτι; Είναι εφικτό; Τι προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν; Τι όφελος μπορεί να έχουμε;
Θα μπορούσε ίσως κάποιος Admin (Μax) να μιλήσει αρχικά, αφού είναι και ο άμεσα υπέυθυνος και έπειτα να τοποθετηθεί όποιος θέλει και να ακουστούν όλες οι προτάσεις. Θα μπορούσαμε έτσι να βοηθήσουμε τα παιδιά με ιδέες, που ίσως τους λύσουν προβλήματα ή θα βελτιώσουν τη σελίδα.
Και δεν είναι μόνο αυτό το θέμα που θα μπορούσε να συζητηθεί, μιας και κατά καιρούς μας έχουν απασχολήσει πολλά θέματα εδώ μέσα.
Αν συμφωνείτε λοιπόν, προτείνετε θέματα προς συζήτηση και επίσης αν προσφέρεται κανείς να "ανοίξει" κάποιο θέμα ως αρχικός ομιλητής, ας το δηλώσει!

Σωτήρης

Υ.Γ. Ορμόμενος από τον φίλο Μιχαήλ που διευκρίνησε πως είναι καινούργιος, θελώ να ξεκαθαρίσω εκ μέρους όλων μας (φαντάζομαι) στα νέα μέλη που ακόμη μπορεί να ψάχνονται, πως το κάμπινγκ που οργανώνεται δεν είναι κάτι κλειστό από καμιά παρέα ή τίποτα "παλιούς" θαμώνες! Είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο της σελίδας και μακάρι να δηλώσουν όλοι συμμετοχή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σωτήρης την 10 Απρ 2006 01:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ΘΑΝΑΣΗΣ
More than 150 posts user.

#74 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Το παν ειναι να καταφερουμε να γινει η αρχη . Και μελλοντικα θα μπορει να οργανωνονται 2-3 καθε καλοκαιρι
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#75 Δημοσίευση από Marios 2nd »

:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Marios 2nd την 19 Μάιος 2006 08:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

NIKOS
More than 50 posts user

#76 Δημοσίευση από NIKOS »

Για να ξαναθυμηθούμε λίγο το κάμπινγκ.
Η ημερομηνία απ'ότι βλέπω έκλεισε για τέλος Ιουλίου.Να κάνουμε και μια ψηφοφορία με πόσα άτομα θα πάμε μήπως?
Η ανακοίνωση του φίλου οτι θα μείνουμε τζάμπα ισχύει ή θα πρέπει να δούμε πόσα άτομα θα είμαστε για να κανονίσουμε και τιμές?
Από άποψη οργάνωσης θα κάνουμε κάτι ή θα κατέβουμε και ότι βγει?
Θα φτιάξουμε ένα ΄μίνι προγραμματάκι με τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις που πρόκειτε να κάνουμε ή όσοι και όπως μαζευτούμε αρπάζουμε όργανα και κρασιά και αρχίζει το πανηγύρι?

Πιστεύω να είναι εύλογες οι απορίες μου γιατί αν δεν έχουμε κάποιο μπούσουλα όταν θα πάμε εκεί του ενός η γκλάβα θα θέλει νταβαντούρι του αλλουνού θα θέλει ταινίες και κουβέντα για το αν το τάδε τραγούδι είναι από ρε δίεση ή ύφεση και γενικά δεν πρόκειται να βρούμε καμιά άκρη

Την Καλημέρα μου

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#77 Δημοσίευση από Marios 2nd »

..

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”