Μινουί

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ziannisgd

Μινουί

#1 Δημοσίευση από ziannisgd »

Εδώ και καιρό έψαχνα το cd "Λιλή η ρεμπέτισσα της Θεσσαλονίκης" .Τελικά βρήκα που μου το είχε κρύψει η κόρη μου και ρωτάω να ανεβάσω τα τραγούδια? Ξεκαθαρίζω ότι το cd κυκλοφόρησε το 2001 , οι ηχογραφήσεις έγιναν το 1987 (αν θυμάμαι καλά) στον FM 95,8 και δεν υπάρχει άλλη ηχογράφηση από το τρίο Λιλή-Καμπουρέλος-Σωκράτης. Περιμένω απάντηση από τους διαχειριστές
Μπουζούκι γλέντι του ντουνιά......

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#2 Δημοσίευση από bill1961 »

Ανέβασε το "Βαρώνο". Μη το σκέφτεσαι. Είναι ένα τραγούδι που πρέπει να ακουστεί.

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

Ο Καμπουρέλος είναι Μέγαλο Μπουζούκι Το καλύτερο που έχω δει μπροστα στα μάτια μου να παίζει!!! Και όταν τον είδα ήταν είδη μέγάλος και εκτός πάλκου.
Η Λιλη και ο Σωκράτης δεν με ενθουσιάζουν. Τους είδα σε πάλκο. Τη στιγμή που μπήκα έπαιζαν ένα τραγούδι του "Νότη". Τον Καμπουρέλο τον έζησα από κόντα πόλλα βράδια (1994-95)ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΡΟΣ Τότε έπαιζε και δίκα του Τραγούδια. Ποιός ξέρει αν κάποτε θα τα βρούμε να τα ακούσουμε;;;

Άβαταρ μέλους
ziannisgd

#4 Δημοσίευση από ziannisgd »

Νίκο εγώ πρώτη φορά πήγα στο Μινουί το 1988 , όταν ήταν στην Δαγκλή. Θυμάμαι ότι ήταν καθημερινή και δεν είχε πολύ κόσμο. Κάθομαι και βλέπω σε λίγο τον Καμπουρέλο να ανεβαίνει στο πάλκο, με τον φραπέ στο χέρι, και σκέφτομαι ρε τι να μπορεί να παίξει το γεροντάκι? τα χέρια του δεν θα μπορεί να πάρει. Ώσπου κατά τις 2 αρχίζει και παίζει το σόλο του. Έπαιζε γύρω στα 10 λεπτά και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.Δυστυχώς δεν ξέρω κάποιον που να έχει ηχογραφήσει ένα σόλο του. Από τότε έγινα τακτικός θαμώνας ,ήμουν και φοιτητής, όλα μου τα λεφτά εκεί τα ακουμπούσα. Από τις καλυτέρες φάσεις ήταν όταν μπουκάραν οι μπάτσοι και η Λιλή αμέσως έπιανε το "μάγκες πιάστε τα γιοφύρια μπατσάκια κλάστε μας τα αρχίδια" Ωραίες στιγμές. Παρεπιπτόντως ανέβασα τον "Βαρώνο" να δούμε αν θα εγκριθεί και στέλνω και τα άλλα.

Άβαταρ μέλους
NIKOS_THESSALONIKH
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από NIKOS_THESSALONIKH »

Έχω σε κασέτα ένα σόλο από τη θεσσαλονικιά. Αν καταφέρω κάποτε να κάνω μπ3 από κασέτα ...

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#6 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Ο Σωκράτης είναι αρχηγός και μεγάλος μπουζούκαρος! και το Μινουί απ' τα λίγα εναπομείναντα μαγαζιά

Άβαταρ μέλους
ziannisgd

#7 Δημοσίευση από ziannisgd »

Νίκο αν μπορείς να μου κάνεις ένα αντίγραφο την κασέτα και να μου την φέρεις το Σάββατο θα το κάνω εγώ mp3

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”